• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RONALDO ZAPLAKAO I SPREMIO OBRT U KARIJERI? Svi čekali "penziju" od 200 miliona, a on trenira sa velikanom!

Autor Haris Krhalić

Kristijano Ronaldo poslije neuspjeha na Svjetskom prvenstvu trenira u bivšem klubu i vjerovatno se nada ponudi da ostane.

 Ronaldo trenira sa Real Madridom Izvor: ANADOLIA/SERHAT ÇAĞDAŞ

Kristijano Ronaldo je u suzama završio Svjetsko prvenstvo u Kataru, a sada mora da donese možda i najtežu odluku u karijeri - gdje provesti gotovo penzionerske fudbalske dane, pošto je bez kluba? Postoji ogromna ponuda za njega iz Saudijske Arabije čime bi definitivno stavio tačku na "ozbiljan fudbal", dok bi isto tako mogao da ode i u najuspješniji klub svijeta i već je zagolicao maštu navijačima...

Na iznenađenje mnogih, Kristijano Ronaldo je danas trenirao u trening centru Real Madrida. Pojavio se u "Valdebebasu" i to je potvrdio fudbalski "insajder" Fabricio Romano, što je izazvalo veliko oduševljenje mladih fudbalera Reala koji su tražili fotografiju i autogram.

Vidjećemo da li je ovo samo "PR dogovor" sa Real Madridom pošto je fudbaleru kao nikada narušena reputacija poslije skandala koje je pravio u Mančester junajtedu - ili se zaista nešto "kuva". Dobro je poznato da je Ronaldo najbolje dane u karijeri proveo u dresu Reala i sa ovim klubom četiri puta postajao prvak Evrope, da bi se 2018. preselio u Juventus kada je označen kao prekobrojan. Mnogi su mislili da Real neće moći bez Ronalda, da bi potom zablistao kao nikada Karim Benzema i ponovo ovaj klub doveo na vrh Evrope.

Prethodnih šest mjeseci za Ronalda nisu bili laki jer je želio da napusti Junajted, klub mu to nije dozvolio jer nisu imali pravu ponudu, da bi nakon uloge "rezerviste" pobjesnio na trenera Erika ten Haga i ubrzo je uslijedio otkaz.

Sada kao slobodan igrač čeka novi klub, a vidjećemo da li će Florentino Perez poželjeti da ga vrati na "Bernabeu". Petorstruki osvajač Zlatne lopte ima ponudu od 200 miliona evra za odlazak u Saudijsku Arabiju, koja podrazumjeva da bude i njihovo naslovno lice u kandidaturi za Olimpijske igre, ali možda nije rekao svoju posljednju riječ u Evropi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC