• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO prognoza Mundijala (22. dan): Hrvatska i Maroko - druga epizoda! Ko će osvojiti bronzu u Kataru?

Autor Dragan Šutvić

Ovako smo prognozirali meč Hrvatska - Maroko, za treće mjesto na Mundijalu u Kataru!

 mondo prognoza mundijala hrvatska maroko  Izvor: Anadolija/Salih Zeki Fazlıoglu

Do kraja Mundijala u Kataru preostalo je da pogledamo još SAMO DVIJE utakmice!

Ovog vikenda biće spuštena zavjesa na prvo (a možda i jedino) zimsko Svjetsko prvenstvo ikad, a prvi od posljednja dva duela koji ćemo ispratiti je okršaj Hrvatske i Maroka, za treće mjesto!

Možda će vas zanimati

"Vatreni" su u polufinalu glatko poraženi od Argentine (3:0), dok su Marokanci, senzacija ovog prvenstva svijeta, upisali poraz od Francuske (2:0), iako su krajem prvog i početkom drugog poluvremena imali nekoliko prilika da izjednače rezultat pri 1:0 na semaforu i odvedu meč u nekom drugom smjeru...

Podsjetimo da su Hrvatska i Maroko već igrali na ovom Mundijalu. U prvom kolu grupne faze, nije bilo golova, a dobar dio naše redakcije očekuje da se izabranici Zlatka Dalića i Valida Regraguija poprave...

... pogotovo jer je ulog mnogo veći!

Izvor: MONDO

NEBOJŠA

Utakmice za treće mjesto često budu efikasne zbog emotivnog pražnjenja nakon gubitka polufinala, pa vjerujem da će tako biti i danas, ali odluka o bronzi zbog podjednakog kvaliteta neće pasti u 90 minuta.

DRAGAN

Marokanci su samim plasmanom u polufinale premašili plan na Mundijalu, tako da vjerujem da su se psihički lakše oporavili od poraza nego Hrvati i da će prirediti novu senzaciju.

HARIS

Utakmice za treće mjesto su uvijek "najspecifičnije" na svakom Mundijalu. U današnjoj prednost dajem Hrvatskoj kojoj bi ovo mogla biti treća medalja sa velikih takmičenja.

BOJAN

Pitanje je u kakvom raspoloženju i jedni i drugi dočekuju meč za bronzu. Iako je sigurno za Hrvate treće mjesto uspjeh, za Marokance da i ne pričam, sigurno i jedni i drugi poprilično iscrpljeni ulaze u svoj posljednji susret na Mundijalu. Ne vjerujem da će biti neke ljepote u igri, kao i na prethodnim susretima koje su igrali na Mundijalu, ali vjerujem da će postići bar po jedan gol. Hrvati su majstori za remije, pa očekujem da nešto slično ponove i sada u produžecima ili na penale dođu do 3. mjesta.

GORAN

Mislim da će ovo biti sve ili ništa. Hrvatska uprkos polufinalu shvata ovo kao neuspjeh ako ne osvoji treće mjesto i mislim da će učiniti sve da dođu do pobjede. Maroko na drugoj strani ima priliku da ispiše istoriju. Neka bude golova!

ŽELJKO

Vjerujem da je Marokancima ostalo malo više želje i elana, a Hrvati su već bili treći i nemaju toliki motiv. Osim toga, Maroko je pokazao više u polufinalu, a od Hrvatske smo čuli samo kuknjavu zbog penala.

Izvor: MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC