• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neviđeni snimak Mihe pred Mundijal: Kakav fudbal, ne znam ja to da igram! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Siniša Mihajlović je uvijek bio spreman na šalu i tako ga pamtimo. Tako je bilo i pred Mundijal 1998. godine.,

 Siniša Mihajlović pred Mundijal rekao da ne zna da igra fudbal Izvor: Twitter/Voja Nedeljkovic

Siniša Mihajlović je osim što je bio majstor na terenu, van terena bio omiljeni saigrač i sagovornik. Uvijek vedar, duhovit, spreman za šalu plenio je harizmom i uvijek bio centralna figura razgovora.

Sada je poznati voditelj Voja Nedeljković podijelio snimak na koji su mnogi zaboravili, snimak sa priprema srpskog nacionalnog tima za Mundijal 1998. godine u kome mu je Siniša pričao o pripremama. Otkrio je da nije on baš mnogo igrao taj fudbal prije priprema...

"Jesam jednom, dva puta, ali baš zbog toga ne mogu sad da ti kažem da l' sam ljevak ili dešnjak. Moram prvo da šutnem, pa da vidim. Mislim da sam dešnjak, ne znam", rekao je Siniša, a na pitanje kojim se sportovima do tada bavio odgovorio je u istom tonu:

"Karte sam igrao pretežno, bilijar i tako, šah neki put... Više se krećeš ovdje pa si u prirodi, iako mislim da fudbal nije moj sport. Ja to više treniram ovako zato što mi se sviđa, a i vidim da ti fudbaleri lijepo žive, pa hajde da probam i ja. Ali vidim da mi ne ide dobro, moraću da se vratim na šah", otkrio je tada Siniša.

Pitao je tada voditelj Mihu da li je "simpatična grupa momaka" oko njega takođe na početku svog bavljenja fudbalom, a Siniša je otkrio da selektor Santrač zapravo ima - školicu fudbala!

"Imamo školu fudbala ovdje, ja sam sad prerastao pjetliće i sad sam u "pionirima", sad nas u toj školi fudbala uče da žongliramo, da vodimo loptu, da vidimo da l' nam se to sviđa ili nam se ne sviđa. Ne ovo je zadnji voz, ako sad ne počnem mislim da je kasnije, sljedeće godine, ako uđem u tridesete i kasno da počnem da se bavim fudbalom", rekao je on, a kada ga je Nedeljković pitao da li zna šta je aut rekao je:

"Ono nogom ili rukom? Rukom? Ne, ne, to je u košarci,nema to u fudbalu!", završio je ovaj urnebesni intervju Siniša. Pogledajte i vi sjajnih minut i po sa neprevaziđenim šmekerom srpskog fudbala:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC