• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJLUĐI TRENUTAK NA MUNDIJALU - Argentinac se bacio u kantu za smeće! Saigrači snimali, a on pravio spektakl! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Desni bek reprezentacije Argentine znao je kako da proslavi osvajanje Mundijala u Kataru.

 Fudbaler Argentine skače u kantu za smeće Izvor: Instagram/screenshot/433

U finalu Svjetskog prvenstva u fudbalu Argentina je nakon boljeg izvođenja penala (4:2) savladala Francusku i stigla do treće šampionske titule. Uzbudljivoj penal-seriji prethodnilo je dramatičnih 120 minuta fudbala u kojima smo vidjeli čak šest golova, a Argentinci su znali da proslave teško osvojen trofej. Prednjačio je Nahuel Molina (24), desni bek Atletiko Madrida, koji je postao hit na društvenim mrežama.

Odmah nakon što su osvojili Mundijal, saigrači su u svlačionici snimali nevjerovatan potez defanzivac. Molina se zatrčao i na glavu skočio u kantu za smeće! Nakon što je upao u kantu koja je bila pozicionirana na sredini svlačionice, Molina je uspio da je prevrne i ispadne iz nje, a saigrači su bili oduševljeni ovim njegovim potezom. Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, Nahuel Molina je odigrao šest mečeva tokom Svjetskog prvenstva i propustio je samo uvodni susret sa Saudijskom Arabijom. U finalu protiv Francuske odigrao je prvih 90 minuta i zatim ustupio mjesto Gonzalu Montijelu koji je postigao posljednji penal u seriji. Molina je Mundijal obilježio i asistencijom protiv Poljske odnosno golom protiv Holandije, pa se može reći da je odigrao odličan turnir.

On je do sada upisao 27 nastupa za nacionalni tim, a tek tokom 2021. godine postao je reprezentativac svoje zemlje. U klupskoj karijeri nosio je dres Boke juniors, išao na pozajmice u Defensu i Rosario, a zatim zaigrao za Udineze. Od ljeta 2022. godine je fudbaler Atletiko Madrida, tima koji ima tri svjetska šampiona.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC