• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BIĆE NAJSKUPLJI U ISTORIJI, A PIJE I PUŠI! Saigrači pjevaju ustaške pjesme, a Joško (20) ima druge poroke!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Fantastični fudbaler Hrvatske Joško Gvardiol će svakog trenutka postati najskuplji defanzivac u istoriji, ali ima navike koje ne priliče takvom renomeu.

 Joško Gvardiol pije i puši Izvor: Twitter/CroatiaFooty/Screenshot

Mladi hrvatski fudbaler Joško Gvardiol (20) bio je vjerovatno najbolji igrač svoje reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Kataru, iako je na stare zasluge "bronzanu loptu" dobio Luka Modrić, tako da se već danima unazad licitira koliko će ga platiti neki od bogatih klubova... Međutim, možda je pokazivanjem ružnih navika tokom proslave Hrvatske - sebi uspio da "spusti" cijenu za nekoliko desetina miliona evra.

Gvardiol je po povratku u Zagreb uživao u noćnom životu i snimljen je kako se opustio uz cigaretu i alkohol, što svakako nije "plus" kod njegovog idućeg poslodavca.

Nije naravno tajna da mnogi uspješni sportisti imaju poroke, prije svih cigarete, ali čini se da Gvardiolovoj karijeri za sada nisu naštetile. Već sa 20 godina igra kao da ima deceniju iskustva na najvišem nivou, tako da ne čudi što svi očekuju da ove zime, najkasnije na jleto, obori rekord Harija Megvajera i postane najskuplji defanzivac svih vremena. Čak i poslije svega što mu je uradio Mesi u polufinalu Svjetskog prvenstva.

Za razliku od svojih saigrača iz hrvatske reprezentacije Dejana Lovrena i Marcela Brozovića, Joško Gvardiol bar nije snimljen kako pjeva ustaške pesme, a lakše će srediti naviku zvanu alkohol i cigarete.

Podsjetimo, za štopera Lajpciga se najviše interesuju Real Madrid, Čelsi i Mančester siti i mogao bi da košta 130 miliona evra.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC