• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatski heroj postaje najskuplji svih vremena, Dinamo dobija ogroman novac!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Jedan od najtalentovanijih hrvatskih fudbalera mogao bi da bude rekorder već za nekoliko mjeseci.

 Joško Gvardiol na meti velikih klubova, Dinamo dobija novac Izvor: Profimedia

Hrvatski defanzivac Joško Gvardiol (20) važi za jednog od najboljih fudbalera ovogodišnjeg Mundijala u Kataru, a njegove impresivne partije privukle su pažnju brojnih evropskih velikana. Nije tajna da je prethodnih ljeta Pep Gvardiola želeo da kupi Joška Gvardiola za čak 80 miliona evra, a sada bi cena mogla da bude i značajno veća!

Odbrambeni fudbaler RB Lajpciga važi za najtalentovanijeg igrača u Evropi na svojoj poziciji - iako je htio da ostavi fudbal, pa je sasvim izvjesno da će u januaru ili narednog leta promijeniti sredinu. Kako sada stvari stoje, u redu za Joškov potpis stoje Mančester siti, Real Madrid i Barselona i njegova cijena bi zbog toga mogla da bude ogromna!

O situaciji u kojoj se nalazi Gvardiol oglasio se i njegov menadžer Marjan Šišić. "Što se tiče mogućeg transfera na ljeto 2023, ne žuri nam se i mogu razjasniti da nema nikakvih dogovora ni sa kojim klubom. Naravno, puno vrhunskih klubova se zanima za njega, ali Joško ima dugogodišnji ugovor s Lajpcigom i potpuno je srećan. Nevjerojatno se razvija i igra vrlo dobro pod trenerom Markom Roseom", rekao je Šišić.

Ipak, to ne znači da će Gvardiol ostati u klubu. Očekuje se da najveći evropski klubovi pošalju ponude teške 100 miliona evra, a zbog toga bi mladi hrvatski fudbaler postao najplaćeniji defanzivac svih vremena. Zanimljivo, Dinamo iz Zagreba bi u tom slučaju dobio čak 20 miliona evra zbog 20 odsto koje su ubacili u ugovor prilikom prodaje. Ta cifra bila bi veća od obeštećenja koje je njemački klub jer je Dinamo Gvardiola prodao za "samo" 18,8 miliona evra.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC