• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo zašto je puklo u Francuskoj! Dvojica igrača okrenula leđa Benzemi, tražili od selektora - OTJERAJ GA!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Karim Benzema se vratio u reprezentaciju Francuske poslije "okajanih grijehova", a to se nije dopalo svima.

 Problemi u reprezentaciji Francuske Izvor: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Francuske poražena je u finalu Svjetskog prvenstva protiv Argentine, ali ono što daleko više brine navijače je loša atmosfera u ekipi. U kasnoj fazi turnira pojavila se informacija da je Karim Benzema napravio veliki problem selektoru Didijeu Dešanu, koga je konstantno "peckao" putem društvenih mreža, pošto je zvanično najbolji fudbaler svijeta bio rano "precrtan" sa turnira zbog povrede.

Nije iznenađenje što je nezadovoljni Benzema odmah poslije turnira objavio i da se povlači iz državnog tima, da bi potom počele da cure informacije da je bilo i saigrača iz reprezentacije koji su bili žestoko protiv njega.

Nezvanično, protiv Benzeme u reprezentaciji su prije svih bili kapiten Ugo Loris i jedan od najboljih igrača "trikolora" već godinama Antoan Grizman, međutim nije poznato zbog čega. Šuškalo se da su bili protiv povratka Benzeme u reprezentaciju još za prethodno Evropsko prvenstvo, kada je Dešan, usljed loše forme ostalih napadača, popustio pod pritiskom i vratio u tim fudbalera Real Madrida - prethodno izbačenog zbog skandala sa intimnim snimkom.

Postoje informacije da je bilo i onih koji su na Benzeminoj strani, čak je jedan od njih i Olivije Žiru koji je zbog njega izgubio mjesto startera u Francuskoj, ali da je Dešan na kraju slušao svlačionicu.

Vidjećemo da li će poslije poraza u finalu Svjetskog prvenstva biti promjena u reprezentaciji Francuske, pošto se već dugo šuška da bi Zinedin Zidan mogao da zamijeni Didijea Dešana. Ako bi se to dogodilo, vjeruje se da bi se Benzema predomislio i vratio u redove "trikolora", taman za Evropsko prvenstvo 2024.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC