• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EVO ZAŠTO SE BENZEMA POSVAĐAO SA SELEKTOROM: Bura na Svjetskom prvenstvu, PROZIVA Dešana pred finale!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Karim Benzema je vrlo težak karakter i u to se uvjerio Didije Dešan. Više puta... Izbila je velika frka pred finale Svjetskog prvenstva.

 Svađa Karima Benzeme i Didijea Dešana Izvor: Profimedia

Francuska i Argentina sastaju se od 16 časova u finalu Svjetskog prvenstva, a dok je u taboru "gaučosa" sve podređeno tome da Lionel Mesi (konačno) podigne zlatni globus, za to vrijeme sve više se priča o haosu kod "trikolora". Razlog je zvanično najbolji fudbaler svijeta Karim Benzema koji je ispao iz tima još uoči početka turnira zbog povrede, a koji očigledno smatra da mu je time nanijeta nepravda jer se sve više u javnosti priča o varnicama između njega i selektora.

Benzema neće doći na finale Svjetskog prvenstva da podrži svoju reprezentaciju, čak je odbio i poziv da meč prati u društvu predsjednika Emanuela Makrona, a sada francuski list "L'Ekip" otkriva i kako su nastali problemi.

Prema njihovim izvorima, Benzema je prekinuo kontakt sa svim ljudima iz reprezentacije Francuske zbog toga što nije zadovoljan kako su reagovali zbog njegove povrede. Benzema je "precrtan" i Dešan mu je odmah saopštio da neće računati na njega (na kraju ga nije sklonio sa spiska i pozvao drugog napadača), što je žestoko pogodilo fudbalera Real Madrida i zato nije stao uz svoje saigrače na Mundijalu.

Benzema je tražio od ljekarskog tima reprezentacije Francuske da ostane u ekipi i da svi zajedno vide kako će se situacija sa povredom razvijati (u međuvremenu se oporavio), ali Dešan mu je rekao - "to nema nikakve poente".

Anketa

Ko će osvojiti Svjetsko prvenstvo u Kataru?

  • Argentina

    58.62% (17)

  • Francuska

    41.38% (12)

Ko će osvojiti Svjetsko prvenstvo u Kataru?

Rezultati


Zbog toga je i Didije Dešan pobjesnio na konferenciji za medije kada je upitan da li će Karim Benzema doći na finale Svjetskog prvenstva, odbrusivši da ga "to ne zanima", želeći da fokus bude na fudbalerima koje ima u sastavu, dok je napadač Reala na Instagram kačio poruke koje govore da definitivno postoje problemi. Tako je uz posljednju fotografiju napisao "nije me briga", što su mnogi povezali sa predstojećim finalom Svjetskog prvenstva.

Podsjetimo, Benzema je godinama bio izbačen iz reprezentacije Francuske zbog skandala koji je napravio sa intimnim snimkom Matjea Valbuene, da bi mu Dešan oprostio prošlog ljeta i pozvao ga za Evropsko prvenstvo.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC