• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor izbacio zvijezdu tima! Svi mislili da je povrijeđen, a iza svega se krije svađa?

Autor Haris Krhalić

Benzema nije u Kataru i trenira sa Real Madridom, a Dešan nije želio da ga vrati u tim, iako je i dalje na spisku Francuske za Svjetsko prvenstvo.

 Benzema nije povrijeđen Izvor: Profimedia

Francuska je stigla do finala Svjetskog prvenstva bez zvanično najboljeg fudbalera planete Karima Benzeme, ali je zanimljivo da ga selektor Didije Dešan nijednog trneutka nije "precrtao" sa spiska. Mijenjao je i dorađivao, tako da su u posljednji čas konačnih 26 zbog povreda "ispali" Kimpembe i Nkunku, prije njih još nekoliko sjajnih igrača, ali je Benzema na iznenađenje svih ostao na spisku iako uopšte nije u kampu reprezentacije.

Već neko vrijeme trenira sa Real Madridom, i klub mu je dao dozvolu da gleda Francusku u finalu Mundijala, međutim to se najvjerovatnije neće dogoditi i sada se čini da definitivno nije sve u redu između njega i selektora Didijea Dešana...

Na pitanje da li će možda moći da računa na Benzemu u finalu Svjetskog prvenstva, koje je potpuno logično pošto je napadač Reala spreman, Dešan je samo odgovorio: "Sljedeće pitanje"..Bio je to signal da se novinari daju u istragu odnosa Dešana i Benzeme, koji su godinama bili na istorijskom minimumu zbog skandala koji je napravio sa Valbuenom, izgladili su sve za vrijeme prethodnog Evropskog prvenstva, ali kao da je sada situacija opet promijenjena.

Ove sumnje potvrđuje poznati španski novinar Serhio Valentin: "Nešto se događa između Didija Dešana i Karima Benzeme. To se moglo vidjeti u javnosti, posebno nakon pobjede Francuske nad Marokom u polufinalu Svjetskog prvenstva. Upitan o mogućem povratku Benzeme u Katar za finale Svjetskog prvenstva, Dešan je pokazao da se osjeća nelagodno. Nije htio da odgovori na to pitanje i zahtijevao je samo sljedeće. To govori da napadač Real Madrida nije otišao svojom voljom, već je izbačen", napisao je Valentin i time definitivno "uzburkao duhove" u reprezentaciji Francuske uoči najvažnije utakmice godine.

Izvor: Tweet/Ballon d'Or #ballondor

Ako je to istina, Francuzi su dobro sačuvali mir pošto se o tome nije pričalo čitavo Svjetsko prvenstvo, ali je vrlo interesanto da će i Benzema postati prvak svijeta - ako njegovi saigrači osvoje titulu u Kataru.

"Benzema je ogorčen na Didijea Dešana. Ne razumije zašto ga tako tretira. Nakon prvih treninga u Kataru vidio je da se nije skroz oporavio od povrede i zbog toga mu je prišao i rekao 'kakva šteta što moraš da odeš'", zaključio je novinar i dodao da su ove informacije potekle od drugog igrača Francuske.

Podsjetimo, od kada je Benzema prvi put izbačen iz reprezentacije Francuske, zablistao je Olivije Žiru koji je najbolji strijelac u istoriji tima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC