• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bura zbog poteza Mesija u finalu Svjetskog prvenstva! Srpski zet bez dlake na jeziku: Ukrali mu NAJVEĆI trenutak života!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Lionel Mesi našao se u centru "rešetanja" zbog poteza koji smo vidjeli u finalu Svjetskog prvenstva.

 Bastijan Švajnštajger kritikuje katarskog emira zbog Lionela Mesija Izvor: Profimedia

Lionel Mesi je podigao "zlatni globus" na Svjetskom prvenstvu u Kataru, ali se mnogo bure podiglo u javnosti zbog odjeće koju je kapiten Argentine nosio u tom trenutku. Dok je prilazio peharu, iza njega je stao katarski emir i obukao mu crni plašt (bišt), inače tradicionalni odjevni predmet u arapskom svijetu, a mnogi su to protumačili kao politički potez organizatora Mundijala, koji je na taj način pokušao da "ugrabi" Mesija za sebe.

Pablo Zabaleta, inače bivši saigrač Lea Mesija u Argentini, već je kritikovao kapiten "gaučosa" zbog toga što je nijemo posmatrao dok ga katarski emir oblači u prisustvu predsjednika FIFA Đanija Infantina, da bi sada kritike uputio i Bastijan Švajnštajger.

Bivši reprezentativac Njemačke i suprug srpske teniserke Ane Ivanović nije kritikovao Mesija, nego se dotakao poteza katarskog emira koji je "uzurpirao" svečani dan kapitena Argentine. Tamim bin Hamad Al Tani se nije oglašavao do sada na ovu temu, ali su svi u arapskom svijetu istakli da "nema ništa politički u ovom potezu", nego je u pitanju komad odjeće koji se koristi u svečanim činovima najveće sreće poput vjenčanja.

"Katarski vladar je tim potezom Mesiju oduzeo najveći trenutak njegove karijere. Očito je da se Mesiju to nije svidjelo, kao ni meni. Ako su htjeli da odaju počast lokalnim običajima, to su mogli napraviti kasnije, u svlačionici. Sve u svemu, jako neuspješan performans", rekao je Švajnštajger na njemačkoj televiziji.

Podsjetimo, Mesi je u međuvremenu stigao i do Argentine gdje je počela velika žurka usred noći, a onda je morao malo da prespava, i to u društvu zlatnog pehara.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC