• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi uzeo pehar, pa poljubio Antonelu: Njihova ljubavna priča je DIVNA, a zbližila ih je strašna TRAGEDIJA!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Leo Mesi i Antonela Rokuco su sasvim drugačiji par!

 Lionel Mesi i Antonela Rokuco ljubavna priča Izvor: Profimedia

Lionel Mesi je drugačiji od svih ostalih fudbalera i to ne samo po tome što je od svih bolji i na terenu može ono što nikome drugom ne uspjeva na svijetu, već i po tome što je jako povučen i detalji njegovog privatnog života ne dolaze do medija, tabloida, štampe...

Iako već godinama najveći fudbaler na svijetu on nikada nije imao buran ljubavni život već mu je oslonac i najveća podrška Antonela Rokuco, njegova prva ljubav. Sa Antonelom se znao od pete godine pošto je ona sestra njegovog najboljeg druga iz djetinjstva Lukasa

Oni su zajedno od 2008. godine, a svoju vezu su ozvaničili 2009. godine kada je Lionel Mesi u jednom intervjuu otkrio da su zajedno. Prvo su dobili djecu pa su stupili u brak, a prvo dijete im je došlo 2012. godine. Tada su dobili sina Tijaga, a zatim su 2015. stigli Mateo i 2018. godine Ćiro. Pogledajte Antonelu:

Navodno su konačno stupili u vezu kada je 2007. godine njihov zajednički prijatelj preminuo. Tada je Mesi doletio u Rosario i bio uz Antonelu, nakon čega je stalno dolazio dok se ona konačno nije preselila u Španiju. Krenula je i na fakultet i htjela je da postane zubarka, ali se ubrzo posvetila porodici i karijeri u modelingu.

U brak su stipili 30. juna 2017. godine na vjenčanju održanom u rodnom Rosariju, a među gostima su bile mnoge poznate ličnosti. Umjesto poklona mladencima svi su uplaćivali novac u dobrotvorne svrhe pa su Leo i Antonela ponovo pokazali kakav su par.

I o Antonelinom privatnom životu se malo zna, ali nedavno je otkriveno da je na lijevoj ruci iznad lakta istetovirala Zlatnu skrivalicu, jednu od loptica koja se koristi u čarobnjačkoj igri kvidič u serijalu knjiga o Hariju Poteru, koji ona obožava.

Tokom cijelog Mundijala Antonela je zajedno sa sva tri sina bila na tribinama u Dohi i bodrila je Lea, a njihov poljubac nakon osvajanja titule obišao je svijet.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC