• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gdje Suarez završava karijeru? DVA VELIKA TIMA zovu Urugvajca, napadač bira unosne ponude!

Autor Dragan Šutvić

Luis Suarez će birati između dva kluba gdje će nastaviti karijeru.

 gdje će luis suarez završiti karijeru Izvor: Profimedia

Urugvajski repreprezentativac Luis Suarez (35) blizu je da definiše svoju budućnost. Napadač je napustio Nacional poslije titule u Urugvaju i sada, kada je Svjetsko prvenstvo završeno, odlučuje o nastavku karijere. Kako mediji prenose bivši napadač Ajaksa,Liverpula i Barselone zaigraće u meksičkom Kruz Azulu ili brazilskom Gremiju.

Po jednoj verziji, Gremio nastavlja sa pregovorima koji su posljednjih dana značajno napredovali, a Urugvajcu je ponuđen ugovor na dvije godine. Dok ga meksički tim mami velikim novcem i dobrom ponudom koja se teško odbija u poznim fudbalskim godinama, ostaje da vidimo gdje će Luis provesti posljednje godine karijere. 

Potpredsjednik Gremija Paulo Kalefi je poručio svim fanovima ovog kluba:

"Nismo postigli definitivan dogovor. Razgovaćemo ponovo ove nedjelje. Poručujem navijačima Gremija da nećemo da dopustimo da ovo postane sapunica, kao što se dogodilo s drugim urugvajskim igračem. Ova situacija biće zaključena ove nedjelje." Brazilski mediji podsjećaju da je Kalefi mislio na Edinsona Kavanija koji je pregovarao sa Gremijom, ali na kraju je završio u Španiji u ekipi Valensije.

Prema informacijama nekoliko meksičkih medija, Luis Suarez bi mogao da pređe u klub Kruz Azul. Ovaj meksički tim bio bi spreman da pošalje veoma unosnu ponudu kako bi obezbijedio usluge urugvajskog centarfora. U planu je ugovor na dvije sezone sa godišnjom platom od 6 miliona evra, a menadžer kluba je bio zagonetan u izjavi za medije: "Još uvijek nema vijesti. Mi smo u razgovorima i pregovorima. Ideja je da ga dovedemo u Kruz Azul, ali ćemo morati da sačekamo“, svakako Luis ima dvije unosne ponude od kojih će birati bolju.

Suarez (35) je igrao sa selekcijom Urugvaja na Mundijalu u Kataru, ali ekipa iz Južne Amerike nije uspjela da se domogne osmine finala, već je krenula kući odmah nakon grupne faze.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC