• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srceparajuća Mihina priča - ZNAM DA MOJA ŽENA PATI! Isplivao Sinišin intervju: Noću, prije spavanja, o tome sam mislio

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

U jednom od intervjua Siniša Mihajlović je otkrio da je pokušao da dobije dijete sa suprugom Arijanom prije nekoliko godina...

 Siniša Mihajlović pokušao da dobije još jedno dijete Izvor: Instagram/ariannamihajlovic/Screenshot

Siniša Mihajlović (53) nije uspio da pobijedi leukemiju treći put, dva puta mu je to pošlo za rukom, ali je na kraju opaka bolest bila jača. Preminuo je u Italiji u krugu porodice. Sahranjen je na Svetog Nikolu u Rimu. Ispratili su ga najbliži, prijatelji, saigrači, rivali, navijači...

Sada se pojavila srceparajuća priča, jedan intervju koji je dao prije tri godine, na svoj 50. rođendan kada je pričao za italijansku "Gazetu". Jedna od tema bila je porodica i djeca. Otkrio je da su on i njegova supruga Arijana pokušali da dobiju još jedno dijete, ona je zatrudnjela, ali nažalost nije mogla da iznese trudnoću.

"Prije malo više od godinu dana, Arijana i ja smo čekali još jedno dijete. Nažalost, trudnoća je bila prekinuta. Imati dijete sa 50 godina je na neki način kao da je prvi put. Moja žena pati zbog toga, znam i vidim to. U bolu, mislim da smo već imali sve kao roditelji. Možda bi još jedno dijete bilo izazov, protiv zakona vremena. Noću, prije spavanja, ta misao se uvijek pojavi", ispričao je tada Mihajlović.

Sa suprugom Arijanom ima petoro djece, tri sina Miroslava (22), Dušana (20) i Nikolasa (15) i dvije ćerke Virdžiniju (24) i Viktoriju (25), a iz vanbračne zajednice ima i sina Marka (29).

"Supruga i djeca su moja snaga, moj smisao svega. Karijera me je spriječila da u potpunosti uživam u njihovom odrastanju kao što bih volio. Najmlađem sinu sam dao najviše pažnje jer sam bio stariji i više nisam bio fudbaler. Ali, vrijeme prolazi brzo... Kada odem kod njega u školu, više ne trči da me pozdravi, već ga postaje blam", ispričao je Miha tada.

Jedna od tema o kojoj je tada pričao bila je i emocija i njegov karakter. "Imam snažan karakter. Srbin sam od glave do pete, sa svim vrlinama i manama mog ponosnog naroda. Znam priznati i svoje greške, znam da dam i primim izvinjenje i uvijek sam spreman za dijalog. Smatraju da sam tvrd čovjek. To je istina. I bolje da me ne provociraju. Ali i čovjek sa mu**ma može biti dirnut. Kad sam prvi put došao u Međugorje, plakao sam kao dijete, nisam mogao zaustaviti suze. Osjetio sam se jačim. Više sam bio taj dan čovjek nego ikada u životu", zaključio je Mihajlović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC