• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MIHINI ZETOVI SU POZNATI FUDBALERI! Obojica bili reprezentativci i veliki talenti, ali će Sinišu teško dostići! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Ćerke siniše Mihajlovića u dugogodišnjim vezama sa poznatim fudbalerima.

 ko su zetovi siniše mihajlovića  Izvor: Instagram/alexvogliacco_/vickymiha/printscreen

Svijet se danima oporavlja od šokantnih vijesti iz Italije - legendarni Siniša Mihajlović preminuo je u petak, a u ponedjeljak sahranjen u Rimu, uz ispraćaj brojnih saigrača, rivala i navijača italijanskih klubova za koje je nastupao. U svjetskom fudbalu ostavio je dubok trag i to će biti izazov za mnoge generacije igrača. Sudeći po situaciji u porodici, prvo će pokušati da ga dostignu zetovi!

Sinišine ćerke Virdžinija i Viktorija u dugogodišnjim su vezama sa dvojicom poznatih italijanskih fudbalera! Njih dvojica za sada nisu stigli do najboljih italijanskih klubovima, ali obojica u Italiji važe za veoma talentovane igrače, pa bi u narednim godinama mogli da naprave iskorake i barem se malo približe legendarnom Mihajloviću.

Prethodnih godina na internetu su se pojavljivale informacije o Alesandru Voljaku za kojeg se udala Virdćinija. Njihov dvoje su prvo oduševili Mihu kada su mu otkrili da će postati deda, a posebno emotivan bio je Sinišin prvi susret sa unukom. Naravno, već sada se znalo da je Alesandro profesionalni fudbaler sasvim solidne karijere.

Alesandro (24) - koji kaže da je Mihin usvojeni sin - važio je za najtalentovanijeg štopera u Italiji i svojevremeno je bio kapiten mladog tima Juventusa. Ponikao je u Bariju, odakle se preselio u Torino i obukao crno-bijeli dres, a prve korake u seniorskom fudbalu napravio je na pozajmicama u Padovi i Pordenoneu. Uslijedio je transfer u Đenovu, koja ga je proslijedila na pozajmicu Beneventu. Ove sezone se sa Đenovom bori za povratak u Seriju A, a pored mjesta štopera povremeno igra i kao lijevi bek.

Voljako je bio mladi reprezentativac u svim kategorijama i za nacionalne timove Italije od 15. do 21. godine sakupio čak 26 mečeva. Sa reprezentacijom Italije bio je učesnik Evropskih prvenstava za igrače do 19 i 21 godine. Pogledajte fotografije Alesandra i Virdžinije:

Sa druge strane, Viktorija Mihajlović u vezi je sa napadačem Pjetrom Pelegrijem (21). Ovaj fudbaler trenutno nastupa za Torino, a u karijeri je već stigao da izmijenja veliki broj klubova. Kada se pojavio u seniorskom fudbalu važio je za jednog od najtalentovanijih italijanskih fudbalera, a sada pokušava da se vrati na staze stare slave.

Debitovao je u profesionalnoj karijeri za Đenovu, zatim se preselio u Monako, pa išao na pozajmice u Milan i Torino. Sada u Torinu pokušava da se vrati na vrhunski nivo, a mnogi u Italiji tvrde da je baš Viktorija razlog za njegove bolje igre u ovoj sezoni. Na 13 mečeva postigao je tri gola i sve češće dobija priliku u dresu "Bikova".

Inače, od 15. godine je redovan u reprezentacijama Italije. Za mlađe kategorije odigrao je čak 34 meča, a stigao je da debituje i za seniorski tim Italije. Bilo je to u novembru 2020. godine, kada je Pelegri imao samo 19 godina. Pogledajte njega i Viktoriju, na zajedničkim fotografijama sa njenog profila na Instagramu:

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nina

Kako ovi Talijani gledaju zaljubljeno u Mihine kćerke, ne vjerujem da bih tako gledale naše Kazanove.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC