• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siniša, ponosan sam što sam tvoj usvojeni sin! Najpotresniji oproštaj od Mihe: Čekaj me i zaštiti odozgo!

Autor Haris Krhalić

Mnogo ljudi se oprostilo od Siniše Mihajlovića prethodnih dana, ali posebno su teške Alesandrove riječi.

 Siniša Mihajlović zet poruka Izvor: Instagram/alexvogliacco_/printscreen

Smrt legendarnog srpskog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića sve je pogodila. Od navijača, preko poznanika, bivših igrača i saigrača, pa sve do najbližih - porodice. Svi su voljeli Mihajlovića i poštovali ga zbog svega što je učinio kao čovjek i kao sportista, a jedno od najemotivnijih pisama objavio je njegov zet.

U pitanju je mladi fudbaler Alesandro Voljako, inače dugogodišnji partner Mihajlovićeve kćerke Virdžinije, koji je "upio" mnoge tastove fudbalske, ali i životne savjete i pogodila ga je njegova smrt.

"Srećan put, Siniša, ponosan sam što sam tvoj usvojeni sin, brinuo si se o meni, razumio si me na prvi pogled i nije nam trebalo mnogo riječi. Imali smo još mnogo toga da uradimo, ali tvoja duša će ostati ovdje zauvijek, ništa na svijetu neće izbrisati ono što si uradio, hrabrost sa kojom si se borio i dostojanstvo koje samo veliki kralj može da ima. Bio si pravedan čovjek i obećavam ti da ću nastaviti da slijedim tvoje vrijednosti", napisao je Voljako na Instagramu.

"Jednog dana ćemo se ponovo sresti, nastavićemo da gledamo utakmice, a ti ćeš me terati da jedem više srpske hrane. Čekaj me i zaštiti nas odozgo, dok ne dođe vrijeme da pronađem tvoj lijep i mrzovoljan pogled u Violante (unuka). Volim te".

Voljako je inače rođen 1998. godine, kada je Mihajlović već bio zvijezda u Italiji i bio je na putu da osvoji šampionsku titulu sa Lacijom, dok sa Virdžinijom ima kćerku, rođenu 2021. godine. Voljako je inače ponikao u Juventusu, i nikada nije debitovao za ovaj klub, ali je preko Pordenonea stigao do Đenove čiji je sada član. Prethodnu sezonu proveo je na pozajmici u Beneventu i ostavio je više nego dobar utisak.

Podsjetimo, Siniša Mihajlović je preminuo prethodnog petka u 54. godini, a sahranjen je u ponedjeljak u Rimu, kada je veliki broj navijača, igrača, saigrača, prijatelja došao da se posljednji put oprosti od njega.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC