• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za mene je taj srpski grad najljepši na svijetu! "Ja sam Siniša, a ovo su moja žena i djeca"

Autor Haris Krhalić

Na društvenim mrežama pojavio se snimak Siniše Mihajlovića iz emisije od prije skoro dvije decenije.

 Siniša Mihajlović o Novom Sadu Izvor: YouTube/Milan Vranešević

Proslavljeni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je u petak u 54. godini poslije duge i teške bolesti, a iza njega ostalo je toliko sjajnih priča koje treba čuvati od zaborava. Jedna od njih je i njegov sjajan odnos sa suprugom Arijanom i njihovo petoro djece koji su odrasli u Italiji, ali su često tokom pauza između dvije sezone ili za vrijeme ljetnjeg raspusta dolazili u Srbiju i "upijali" sve o mjestu u kom je odrastao njihov otac.

To se posebno odnosi na Novi Sad, u kom inače živi i Sinišina majka Viktorija, tako da su jednom prilikom tokom zajedničkog boravka u Srbiji stigli da učestvuju i u dječjoj emisiji "Fazoni i fore" koja se emitovala na RTS.

Mihajlović je u emisiji predstavio svoju suprugu Arijanu, odnosno kćerke Viktoriju (9) i Virdžiniju (8), odnosno Miroslava (6) i Dušana (4) (nije bilo najmlađeg Nikolasa koji u to vrijeme nije bio rođen), a posebno se osvrnuo na Novi Sad u kome je proveo nezaboravne dane karijere, ali i života..

"Svaki slobodan trenutak koristim da dođem u Novi Sad, iako nisam rođen ovdje. Rođen sam u Vukovaru, ali sam došao sa 18 godina u Novi Sad i tu je krenula moja malo ozbiljnija karijera i ovdje ću da završim karijeru, sa svim mojim prijateljima iduće godine. Za mene je Novi Sad najlepši grad na svijetu i ovdje su najbolji ljudi na svijetu. Imao sam čast da budem počasni građanin Novog Sada i to mi je najdraže priznanje, a kao fudbaler sam osvojio 17 trofeja. Počasni građanin je najljepše priznanje jer je to čovjeku, a ne fudbaleru - i to mi je uvijek bilo važnije u životu", poručio je Siniša Mihajlović prije skoro 18 godina u pomenutoj emisiji na RTS.

Sjajni fudbaler je u Novi Sad inače došao 1986. godine i sa Vojvodinom je postao prvak SFRJ, o čemu je za MONDO govorio sportski direktor "stare dame" iz tog vremena Milorad Kosanović i otkrio zašto je potom izabrao Crvenu zvezdu.

Siniša Mihajlović u emisiji "Fazoni i fore"
Izvor: YouTube/Milan Vranešević

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC