• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LEGENDARNI ARGENTINAC TUŽAN ZBOG MIHE! Pamtiće Sinišin osmijeh, a sin mu se zove po drugom Srbinu!

Autor Haris Krhalić

Nekadašnji saigrač srpskog fudbalera u italijanskim klubovima želi da se Siniše Mihajlovića sjeća zbog njegovog osmijeha.

 Huan Sebastijan Veron o Siniši Mihajloviću Izvor: Profimedia/BildbyrŒn

Fudbalski svijet i dalje se oprašta od preminulog Siniše Mihajlovića, a sećanja na veliku karijeru stižu sa svih strana svijeta. Dva dana nakon sahrane koja je održana u Rimu javio se čovjek koji je godinama dijelio svlačionicu sa bivšim igračem Vojvodine i Crvene zvezde.

Čuveni Huan Sebastijan Veron pronašao je snage da priča o Mihi u trenucima kada čitava Argentina slavi svjetsku titulu.

Jednostavno, on nije mogao da zaboravi prijatelja sa kojim je igrao u tri italijanska kluba. Iako su svlačionice Sampdorije, Lacija i Intera dijelili davno, Veron se prisetio koliko mu je Mihajlović značio kada je stigao u Seriju A i kako se nekadašnji srpski fudbaler ponašao prema njemu u tim trenucima.

"Kada sam stigao u Sampdoriju, naučio sam mnogo gledajući njega i izazivajući sebe. Mnogo je tuge, ali želim da ga se sjećam sa osmijehom, uvijek je bio moj stariji brat. Nikad se nisam svađao s njim, on me je uvijek savjetovao i štitio. Ali sa Sinišom na terenu, svi slobodni udarci bili su njegovi", rekao je Veron poznatom novinaru Đanluki Di Marciju. Pogledajte kako je izgledala sahrana Siniše Mihajlovića:

Legendarni Huan Sebastijan Veron počeo je karijeru u Estudijantesu, a zatim igrao i za River prije nego što je stigao u Evropu. Prvo je zaigrao za Sampdoriju, zatim za Parmu, Lacio, Mančester junajted, Čelsi, Inter, pa ponovo u za Estudijantes u kojem je odradio još tri mandata. Kratko je igrao za amaterski klub Brandsen, a posljednji mandat odradio je na minimalnom ugovoru kako bi ispunio želju navijača koji su kupovali sezonske karte da bi ga vidjeli kako se vraća iz penzije.

Siniša Mihajlović i Huan Sebastijan Veron bili su saigrači ukupno šest godina - po dvije u Sampdoriji, Laciju i Interu. O tome koliko je slavni Argnetinac bio dobar prijatelj sa Srbima govori i da je sinu koji trenutno igra za Estudijantes dao ime Dejan, pa Dekiju Stankoviću. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC