• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legendarni italijanski fudbaler u teškom stanju: Dugo se bori sa rakom, ali sada je hitno prebačen u bolnicu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Loše vijesti dolaze iz Italije i tiču se Đanluke Vijalija.

 Đanluka Vijali u bolnici Izvor: Profimedia

Nove loše vijesti dolaze iz Italije. Nakon što je Siniša Mihajlović izgubio bitku sa rakom, sada je u sve gorem stanju Đanluka Vijali. Ovaj 57-godišnjak već dugo bije bitku sa opakom bolešću, a stanje mu se upravo pogoršalo i morao je hitno da bude primljen u bolnicu! 

Nekadašnji legendarni fudbaler Sampdorije, Juventusa i Čelsija i dugogodišnji reprezentativac Italije dobio je dijagnozu raka gušterače 2017. godine, ali je uspijevao da se bori, pa čak i da bude dio stručnog štaba Roberta Manćinija na prethodnom Euru kada je Italija osvojila titulu prvaka Evrope.

Pred kvalifikacije za Euro 2024 njemu se stanje pogoršalo i porodica je objavila da je stabilan, ali da neće iznositi detalje njegovog stanja. Kliničko stanje je jako komplikovano, a italijanski mediji tvrde da mu slijede "teška vremena". 

"Bojim se smrti, naravno, i ne znam šta se događa s druge strane kada se svjetlo ugasi, ali na neki način sam uzbuđen što ću otkriti šta se događa. Postoji nelagoda jer ne mogu da završim sve stvari koje želim da uradim, ali to pomaže i vama da cijenite i razumijete život. Osjećam se vrlo srećno", rekao je Vijali u jednom intervjuu početkom godine.

Od 2000. godine ne igra više fudbal, a u Čelsiju i Votfordu je radio kao trener odmah po završetku karijere. Nakon toga je napravio dugu pauzu pa je pristupio stručnom štabu svoje Italije.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC