• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sad je stvarno kraj - ovaj potez Benzeme je otkrio sve! Nije u pitanju samo selektor, ne može očima da vidi Francuze

Autor Dragan Šutvić

Osvajač Zlatne lopte je otpratio na popularnoj društvenoj mreži skoro sve saigrače iz reprezentacije

 karim benzema otpratio saigrače sa instagrama Izvor: Anadolia/Evrim Aydın/Profimedia

Karim Benzema je otpratio sa društvenih mreža skoro sve saigrače iz reprezentacije, malo njih je ostalo u "izabranom" krugu. Napadač Real Madrida prije nekoliko dana je porukom na društvenim mrežama objavio danapušta reprezentaciju Francuske "Uložio sam trud i pravio greške koje je trebalo da napravim da bih bio tu gdje sam danas i ponosan sam na to! Napisao sam svoju priču, a naša se završava", napisao je napadač da bi otkrio svoju odluku.

Sada je i Benzema prestao da prati skoro sve fudbalere 'trikolora' na Instagramu. Od francuskog tima prati samo svoja dva saigrača u Real Madridu, Eduarda Kamavingu i Aurelijana Čuamenija, kao i Kilijana Mbapea, Rafaela Varana i Markusa Turama. To su jedini reprezentativci koji su igrali na Svjetskom prvenstvu u Kataru po Dešanovom nalogu koje Karim i dalje podržava.

Benzema je napustio reprezentaciju Francuske zbog povrede 20. novembra, dva dana prije prve utakmice protiv Australije. Ovogodišnji osvajač Zlatne lopte nije bio u planovima selektoru da se vrati na Svjetsko prvenstvo već se kako navode francuski mediji osjećao kao "protjeran" iz reprezentacije. Osim toga, francuski list 'L'Opremite' istakao je da je veza između napadača Real Madrida i trenera Dešana još jednom prekinuta i da njih dvojica ne mogu da gledaju očima jedan drugog.

Na kraju je odigrao 97 utakmica za Francusku i postigao je 37 golova, a igrao je za Francuze još od 2007. godine. Ipak nekoliko najvećih takmičenja je propustio zbog skandala u koji je bio umiješan, kada je ucjenjivao svog saigrača Matjea Valbuenu. Nije ga bilo na Euru 2016. i Mundijalu 2018. godine zbog toga, a sada je takmičenje u Kataru propustio zbog povrede.

Odluku o povlačenju iz reprezentativnog fudbala doneo je 19. decembra, na svoj 35. rođendan. Na kraju mu je jedini turnir koji je osvojio igrajući za nacionalni tim bila Liga nacija iz 2021. godine.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Potencijalni terorista

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC