• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Isplivao snimak, ovako je Georgina oraspoložila Ronalda: Dama se nije štedjela, Kristijano se zadovoljno smješkao VIDEO

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kristijano Ronaldo nakon fijaska na Mundijalu dobio skupocjeni poklon, automobil vrijedan 300.000 evra,

 Georgina kupila skupocjen poklon Kristijanu Ronaldu Izvor: Profimedia/La Imagem/Fotoarena x2307167x RodolfoxBuhrer/Instagram/georginagio/printscreen

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo proveo je Božić u društvu svoje porodice nakon dugo vremena jer je još uvijek bez kluba nakon raskida ugovora sa Mančester Junajtedom. U međuvremenu dok traži novi angažman njegova devojka Georgina odlučila je da ga oraspoloži za Božić s poklonom na koji je potrošila veliku sumu novca, ali je uspjela da izmami osmijeh na Ronaldovo lice.

Georgina je na društvene mreže objavila video na kom se vidi da je Kristijanu kupila novi automobil, Ronaldo je bio oduševljen skupocjenim poklonom i zahvalio se putem instagrama. Ona je na iznenađenje mnogih odlučila da asa portugalske reprezentacije iznenadi novim Rols Rojs Fantom modelom koji ju je koštao najmanje 250.000 evra, a procjenjuje se da sa dodatnom opremom cijena ovog automobila ide i preko 300.000. Pogledajte snimak automobila.

Poznato je da i Georgina odlično zarađuje od sponzorskih ugovora i objava na Instagramu i nije čudo što na računu i ona ima nekoliko miliona evra. Međutim, nedavno su se pojavile informacije da Ronaldo svojoj djevojci mjesečno uplaćuje 100.000 evra i da joj je to "džeparac" i jasno je da joj je kupovina Rols Rojsa bila sitnica kojom je uspjela Ronaldu popraviti dan.

Prethodnih mjeseci Portugalcu stvari ne idu ni približno kako je očekivao jer je nakon raskida ugovora s Junajtedom doživio i fijasko na Svjetskom prvenstvu s reprezentacijom Portugala. Jasno je da zvijezdi nije lako jer nije ni slutio da će na samom zalasku karijere prolaziti kroz težak period, ipak njegova poruka je nedvosmislena: "Ne predajem se", rekao je Kristijano na jednoj društvenoj mreži.

Podsjećamo Nikola Jokić je takođe kupio automobil ove prestižne marke koji je platio i više od Georgine, pa je tako prema nekim navodima Rols Rojs asa Denvera vrijedan 500.000 evra.Pogledajte kako izgleda "Kalinan".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC