• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Benzema "otvorio front" sa Francuskom! Nastao opšti haos zbog "korpe", agent okačio snimak: Selektor laže!

Autor Haris Krhalić

Karim Benzema se neće smiriti dok ne odbrani svoj obraz poslije precrtavanja u reprezentaciji Francuske.

 Karim Benzema svađa sa reprezentacijom Izvor: Profimedia

Saga oko "odlaska" Karima Benzeme iz reprezentacije Francuske se nastavlja. Već je otkriveno da nije bio povrijeđen i da je bio spreman da pomogne Francuskoj na Svjetskom prvenstvu, ali ga je selektor Didije Dešan "precrtao" poslije pobune njegovih najiskusnijih igrača, tako da je Benzema burno reagovao i počeo da "pecka" svoju reprezentaciju. Nije htio ni da je bodri uživo u finalu Mundijala, a kamoli da ima više išta sa njom - "penzionisao" se na iznenađenje svih.

I tu po svemu sudeći nije kraj... Sada se oglasio i Benzemin agent Karim Džaziri koji je ušao u "klinč" sa Dešanom, pošto je selektor Francuske tvrdio da je isključivo zbog povrede odustao od Benzeme tokom Svjetskog prvenstva.

"Ovo sam objavio, ali sam se prvo konsultovao sa trojicom specijalista koji su potvrdili dijagnozu - Benzema je mogao da bude spreman još od osmine finala da bude makar na klupi. Zašto ste tako brzo tražili da ode?", napisao je Džaziri uz snimak nalaza Karima Benzeme, koji je "sklonjen" još i prije prve utakmice na šampionatu.

Prva dijagnoza koju je Benzema dobio je da miruje tri nedjelje, ali se oporavio već poslije deset dana i bio je spreman da se priključi saigračima jer nije "skinut" sa spiska za Mundijal, na šta mu je Dešan rekao "ne moraš da dolaziš".

Poslije svega toga započeo je "tihi rat" Benzeme i Dešana, selektor je na konferenciji za medije rekao da ne želi da govori o onima koji nisu tu, dok je za to vrijeme fudbaler slao čudne poruke na Instagramu. Ispostaviće se da je Dešan samo slušao svoje ostale igrače koji nisu željeli da imaju ništa za Benzemom, zvanično najboljim fudbalerom svijeta, međutim ne i tako sjajnim čovjekom po atmosferu u državnom timu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC