• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA SPREMNA I ZA ODLASKE - ZA NJIH VEĆ POSTOJE PONUDE! Milojević o pojačanjima: Ne mora Mesi, može i on!

Autor Haris Krhalić

Miloš Milojević pričao je o pojačanjima, odlascima, planovima, Mesiju...

 Miloš Milojević o pojačanjima Zvezde Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda polako počinje sa pripremama za nastavak sezone. Kako će izgledati tim, ko će doći, ko odlazi, šta su planovi? Bila su to neka od pitanja na koja je trener Miloš Milojević dao odgovor. Upravo to je ono što najviše zanima navijače uoči bitke za titulu i ulazak u Ligu šampiona koji slijedi kada se nastavi takmičenje u Srbiji.

Već je stigao Uroš Spajić, sve više priča se o dolasku Marka Stamenića, a spekuliše se i o Nemanji Maksimoviću. "Dolazak Spajića je jako značajan, dijete je Zvezde, igrao je na vrhunskom nivou, polako ćemo ga uključivati u rad. Nije da smo neaktivni na tržištu, nego smo obazrivi. Gledamo da pronađemo ono što na mje potrebno, da ne mislimo samo o kvantitetu. Imamo jako veliku grupu, takmičenja na dva fronta, čekamo da vidimo da li će biti i odlazaka, a to je više pitanje za sportskog direktora Mrkelu i Marka Marina", rekao je Milojević, a prenosi "Sportski žurnal".

Spreman je šef struke crveno-bijelih i za odlaske pojedinaca. "Eraković i Mitrović i naši najbolji Ivanić, Dragović i ostali uvijek imaju ponude, na klubu je. Spreman sam da neko ode, vidjećemo šta će biti. Proces stvaranja je dinamičan, neko će i doći, ne možete da zadržite sve igrače, jer klub funkcioniše tako što i prodaje. Ne bi trebalo žuriti, jer imamo veliki broj kvalitetnih mladih igrača koji mogu da dobiju veću minutažu."

Bio je Miloš i na utakmici košarkaša Zvezde protiv Borca, pružio je podršku timu Duška Ivanovića. S obzirom na to da tamo igraju dvojica Argentinaca, Luka Vildoza i Fakundo Kampaco, pitali su ga novinari i da li će možda u fudbalsku sekciju doći neko iz Argentine. "Ne mora Leo Mesi, može i Enco Fernandez iz Benfike", našalio se Milojević na kraju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC