• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz Novog Sada, MIHI U ČAST - "KAKAV GROM, TO JE SINIŠA NACENTRIRAO!" Remek-djelo arhivatora, oproštaj od Mihajlovića!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Najpoznatiji arhivatori u Srbiji prisjetili su se bivšeg kolege u preduzeću, čovjeka razornog udarca.

 Državni posao epizoda posvećena Siniši Mihajloviću Izvor: Youtube/Državni posao/printscreen

Od ekipe iz Novog Sada, u čast Siniše Mihajlovića! Čuveni arhivatori iz serijala "Državni posao" posvetili su čitavu epizodu preminulom srpskom fudbaleru, ali na njihov način. Uz puno anegdota koje su sigurno izmišljene, Dragan Torbica i Đorđe Čvarkov objasnili su Boškiću ko je Siniša, Božija ljevica, legendarni bombarder koji je udarcem rušio zidove.

"Skoro pa zemljak" Dragana Torbice, a zapravo Slavonac koji je nekada živio u Novom Sadu ostao je u sjećanju dvojici starijih kolega pol razornom udarcu. Oni su se prisjećali kako je bio lijep, sa dugom kosom i zavrnutim rukavima na sakou, ali i kako je umiješan bio. Dok se napolju čulo kako kugla bezuspješno udara u zgradu u namjeri da je poruši, prisjećali su se kako su nekada od njegovog udarca padali Splićani i posebno Beograđani, na radost glavnog arhivatora.

Siniša se kasnije preselio u Italiju, bio i konsultant tamošnjim rušiteljima zidova, a Srbija ga je pozvala da kod nas bude savezni savjetnik - za cijeli tim! Dok su se njih trojica prisjećali kako je to teklo iz godine u godinu, kugla je uspjela! "Da ga nije grom udario?", pitao je Boškić kolege. "Ma kakav grom, sti lud? To ga je Siniša nacentriro odnekud", rekao je Čvarkov jakim vojvođanskim akcentom i namjestio kragnu na košulji mlađeg kolege. Pogledajte čitavu epizodu u čast legendarnog fudbalera: 

Arhivatori su epizodu posvetili Božijoj levici, Siniši Mihajloviću.
Izvor: Youtube/Državni posao

Podsjećamo, Mihajlović je u igračkoj karijeri nosio dres Borova, Vojvodine, Crvene zvezde, Rome, Sampdorije, Lacija i Intera. Igrao je i za reprezentaciju Jugoslavije, sa kojom je učestvovao na dva velika takmičenja - Mundijalu 1998. godine i Evropskom prvenstvu 2000. godine, što je posljednji nastup Srbije. Kao trener radio je u Bolonji, Kataniji, Fiorentini, Sapdoriji, Milanu, Torinu i još jednom Bolonji, a tokom 18 mjeseci bio je i selektor fudbalske reprezentacije Srbije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC