• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najgluplji crveni karton u istoriji fudbala?! Englez iz čista mira napravio glupost - sudija ga odmah isključio! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mladi vezni fudbaler umiješao se u sukob na sredini terena, a zatim bez ikakvog povoda napravio glupost

 Najgluplji crveni karton u istoriji fudbala Izvor: Youtube/Blackburn Rovers Football Club/printscreen

Derbi 25. kola Čempionšipa odigrali su Blekburn i Midlzbro, a na tom meču vidjeli smo jedan od najglupljih crvenih kartona u istoriji. Vezni fudbaler Blekburna Džon Bakli (23) isključen je sa meča u 50. minutu susreta, jer je protivnika koji se udaljavao od mjesta sukoba pogodio loptom u glavu!

Glavni arbitar meča u prvi mah nije vidio ovaj potez, ali je nakon nekoliko sekundi postalo jasno da će mladom fudbaleru pokazati direktan crveni karton. Tako je Bakli napravio glupost, iako se cijela frka na sredini terena uopšte nije ticala njega! Zapravo, glavni arbitar meča prišao je mjestu prekršaja kako bi pokazao žuti karton Metu Kruksu, zbog prekršaja koji je napravio nekoliko sekundi ranije.

U međuvremenu je Bakli počeo da se otima za loptu sa Mekgrijem, a nakon što je isključen upravo je taj fudbaler postigao pobjedonosni pogodak za Midlzbro. Pogledajte najzanimljive detalje sa meča, uz napomenu da sukob počinje na 1:05 sljedećeg snimka:

Detalji sa meča u Čempionšipu.
Izvor: Youtube/Blackburn Rovers Football Club

Inače, nakon ovog poraza Blekburn je nastavio loš niz i sada ima čak četiri poraza na posljednjih pet mečeva. Iako i dalje zauzimaju treću poziciju na tabeli, dva tima koji se bore za direktan plasman u Premijer ligu uspjeli su da im pobjegnu na dvocifrenu prednost. Sa druge strane, Midlzbro im je prišao na samo tri boda zaostatka i sa šeste pozicije na tabeli gleda kako bi mogao da se domogne elitnog ranga kroz plej-of.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC