• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJLJEPŠA NOVINARKA POKAZALA DEČKA: Nekad sa Zlatanom sa Novu godinu, sad sa "rupom od golmana" (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Nova ljubavna romansa u fudbalu je potvrđena - Loris Karijus i Dileta Leota su zaista zajedno.

 dileta leota u vezi sa lorisom karijusom Izvor: Instagram/dilettaleotta/Printscreen

Šuškalo se mjesecima, foto-reporteri su ih "vrebali" na ulicama i plažama i - Dileta Leota je odlučila da prizna ljubavnu romansu. Najpoznatija sportska novinarka potvrdila je konačno na svom Instagranu da je u vezi sa fudbalerom Lorisom Karijusom, kao što se i pretpostavljalo u jesen 2022. godine. Dileta Leota je u Novu godinu ušla sa poznatim golmanom, a njihove prve "odobrene" fotografije objavila je na društvenim mrežama.

Vidi se da je "svejži par" i te kako srećan i da njihova ljubav blista, a zanimljivo je da je upravo zbog Karijusa - Dileta počela da uči engleski jezik, što bi joj "otvorilo" i tržište u Engleskoj, ako jednog dana odluči da napusti Italiju.

Karijus (29) je inače dvije godine mlađi od Leote i trenutno je član Njukasl junajteda, ali tek kao drugi golman. Poznat je kao zavodnik, čak i prije nego što je označen kao "rupa od golmana". Neslavno priznanje dobio je za vrijeme boravka u Liverpulu, kada je direktno "redse" oštetio za pehar Lige šampiona. Zahvaljujući njegovim kiksevima u finalu 2018. godine u Kijevu, Real Madrid je podigao "ušati" pehar, a Jirgen Klop je samo nekoliko nedjelja kasnije doveo drugog golmana - Alisona Bekera.

Kikseve na fudbalskom igralištu očigledno mu je oprostila atraktivna novinarka koja je prethodno bila povezivana sa mnogim fudbalerima. Najviše se možda pričalo o legendarnom Zlatanu Ibrahimoviću, i to dok je bila u ozbiljnoj vezi sa turskim glumcem Džanom Jamanom, zbog čega je puklo.

Pamti se i da se za doček 2021. godine pričalo da je Dileta Leota bila u društvu Zlatana Ibrahimovića, zbog čega je njen bivši Jaman žestoko pobjesnio, pa je zbog toga jedno vrijeme nestala iz medija.

Pogledajte kako je novopečeni par proslavio Novu godinu i kako se Dileta Leota "skockala" za veliko slavlje:

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Hmm

Mozda je rupa od golmana, ali je sad zabio u pravu rupu.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC