• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UZMITE NOVAC FUDBALERIMA, DAJTE GA SIROMAŠNIMA! Bek Barse šokirao - igra za "siću" i mnogo mu je: Neki nemaju za hranu!

Autor Dragan Šutvić

Barselona je potrošila 155.000.000 evra za pojačanja lJetos, ali jedan od igrača u njihovom sastavu pristao je da igra za mnogo manji novac nego što bi dobio bilo gdJe drugo!

 ektor beljerin traži da se fudbaleri oporezuju Izvor: Profimedia

Barselona je prvo bila u ogromnim finansijskim problemima, a potom su prodajom TV prava i raznim trikovima uspjeli da odjednom potroše 155.000.000 evra samo za pojačanja u prethodnom prelaznom roku. Uz to dali su ogromne nove ugovore zvijezdama poput Usmana Dembelea, ali nemaju svi igrači tako velike plate!

Možda će vas zanimati

Ektor Beljerin je sada otkrio kolika mu je plata, a desni bek koji je "La Masiju" napustio sa 16 godina jer mu je u Arsenalu obećana minutaža, sada je pristao na smanjenje primanja iz sličnih razloga. 

"Da, moja plata je 500.000 evra godišnje. Ovih dana mi je bitno samo da igram fudbal na najvišem nivou. Srećan sam što to radim već dugo godina i što sam u finansijski dobroj poziciji koja mi dozvoljava da radim šta god hoću. Na kraju krajeva, ne treba nam mnogo da živimo normalno, moji prioriteti nisu ekonomske prirode", rekao je on. 

Nije ovo prvi put da se Ektor Beljerin oglašava i ističe da su fudbaleri preplaćeni pošto je nešto ranije istakao da smatra da bi morali da plaćaju veće poreze.

"Mi smo ljudi koji bi trebalo da plaćamo najveće poreze, pošto zarađujemo najviše. Znam kako je drugima jer dolazim iz porodice koja je morala da izvodi čuda kako bi priuštila hranu nekim mjesecima", istakao je nedavno.

Tih 500.000 evra godišnje za koje igra je malo više od minimalne plate propisane pravilima Primere, ali i to je za obične ljude pravo bogatstvo. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC