• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOMBA! Razbio ZVEZDU I REAL u Ligi šampiona - pa došao u SUBOTICU!

Autor Dragan Šutvić

Spartak iz Subotice je uspio da u svoje redove dovede Edmunda Ada!

 edmund ado došao u spartak iz subotice  Izvor: MN PRESS

Prava bomba u srpskom fudbalu - Edmund Ado je novi fudbaler Spartak iz Subotice! Ovaj 22-godišnji defanzivni vezista potpisao je ugovor na dvije i po godine sa superligašem sa severa Bačke. 

Ado je ovdašnjoj javnosti poznat jer je bio jedna od ključnih igrača u timu Šerifa koji je u kvalifikacijama za Ligu šampiona izbacio Crvenu zvezdu. Taj isti tim je kasnije napravio ogromnu senzaciju kada je savladao Real Madrid u grupnoj fazi Lige šampiona. Dugo je Ado bio želja Crvene zvezde i na kraju je došao u Srbiju, ali u Spartak!

"Izuzetno su me svi lijepo prihvatili u klubu i drago mi je da sam ovdje. Nisam još imao priliku da treniram sa momcima, ali sam na internetu pogledao detalje sa posljednjih nekoliko utakmica. Mislim da Spartak ima kvalitetne fudbalere, zato sam došao da im pomognem. Znam koje su ambicije kluba i nadam se da ćemo stvoriti dobru atmosferu i zajedno ostvariti postavljene ciljeve", rekao je Ado po dolasku u Suboticu.

Oglasio se i klub.

"Ado je ogromno pojačanje za naš klub i vjerujem da će se već tokom priprema potpuno uklopiti u ekipu i pokazati sav svoj kvalitet. Iako nije igrao posljednjih 6 mjeseci, siguran sam da će brzo ući u formu i pružati dobre partije. Veoma smo zadovoljni što smo uspjeli da dovedemo igrača koji ima 12 utakmica u Ligi šampiona, pobedu protiv Reala u Madridu i koji je A reprezentativac Gane, a pritom je veoma mlad i ima ogroman potencijal. Dovođenje ovakvog igrača, je takođe potvrda onoga što sam rekao na početku priprema - Spartak je finansijski veoma stabilan klub, prije svega zahvaljujući našem novom potpredsjedniku i sufinansijeru Gagi Antonijeviću. Cilj Spartaka u nastavku sezone je borba za mjesto koje vodi u plej of, uz obavezu da se što ranije obezbijedi opstanak u ligi, i vjerujem da će nam Addo pomoći u ostvarenju naših ciljeva."

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC