• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dovodi još dvije "bombe": Pojačanja sa Novog Zelanda i Kurasaoa, a onda šlag na tortu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda je blizu dogovora sa još dvojicom fudbalera - u pitanju su Marko Stamenić iz Kopenhagena i Džošua Brenet iz Tventea.

 FK Crvena zvezda dovodi Marka Stamenića i Džošuu Breneta Izvor: Profimedia/Gonzales Photo/Alamy Live News/Andre Weening/Orange Pictures

Crvena zvezda je ove zime već doveća trojicu fudbalera, ali to izgleda nije kraj. Nakon potpisa Uroša Spajića, Lazara Nikolića i Pitera Olajinke, Zvezda se sprema za "jak finiš" prelaznog roka i naciljala je pojačanje na desnom beku i u veznom redu, a signali da će se dogovori sklopiti sve su jači. Crvena zvezda je sada na korak od dovođenja Marka Stamenića iz Kopenhagena, odnosno Džošue Breneta iz Tventea, zvanično je potvrđeno!

Još prije nekoliko nedjelja pojavila se informacija da Zvezda želi Stamenića, inače reprezentativca Novog Zelanda, a nakon izjave njegovog trenera Jakoba Nestrupa čini se da je dogovor sasvim blizu pošto ne želi da produži ugovor sa Dancima, dok je Brenetov agent Ugur Zevfi "natuknuo" da je odluka o dolasku u Beograd skoro donijeta.

"Marku je novi ugovor nuđen otkako sam postao trener Kopenhagena jer imam veliko povjerenje u njega. On je razmislio, a i mi smo, s obzirom na vrijeme koje je proteklo bez potpisa. U jednom trenutku moraš da se zapitaš i prije neki dan smo se saglasili da ugovor ne treba da bude produžen", rekao je trener Kopenhagena za danski "Tipsbladet" i dodao da je Stamenić "zaključio da želi nešto drugačije", a da takvi nisu potrebni njemu i njegovom klubu.

Što se tiče Breneta, 28-godišnjeg desnog beka Tventea, klub ne želi tako lako da ga se odrekne (makar do ljeta), ali je njegov agent za navijački portal kluba iz Enshedea potvrdio: "Da, istina je da ga Crvena zvezda želi. Ipak, Brenetu je dobro u Tventeu i ne mora da ide", dodao je Zevfi.

Izvor: MN PRESS

U ovom trenutku čini se da će Crvena zvezda morati "da se otvori" kako bi Brenet ove zime stigao na Marakanu, a u suprotom sigurno će ga "napasti" na ljeto, U fudbaleru koji ima i dva nasupa za reprezentaciju Holandije, ali je inače sa Kurasaoa, vide dugoročno rješenje u Ligi šampiona pošto posjeduje veliko iskustvo. Samo u dresu PSV Ajdhovena odigrao je 150 utakmica, a bio je član još i Hofenhajma i Vitesea.

Ukoliko u Crvenoj zvezdi izdejstvuju ove transfere, ostaje još pitanje napadača koje se već dugo potencira, ali za sada nijedno od rješenja ne djeluje idealno i ovoga puta na "Marakani" ne žele da žure kako ne bi pogriješili kao sa Kalifom Kulibalijem.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC