• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Donatorsko veče Sloge Doboj za stadion "Luke": Predsjednik FS BiH Vico Zeljković dobio plaketu za podršku

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

U Doboju je održano donatorsko veče za infrastrukturne projekte Fudbalskog kluba Sloga koji nastupa u m:tel Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a neophodno mu je da stadion "Luke" dobije licencu.

 Fk Sloga Doboj donatorsko veče Vico Zeljković Izvor: Srna

Fudbalski klub Sloga Doboj je pozitivan primjer u Republici Srpskoj kako se mogu odraditi dobre stvari u teško i složeno vrijeme, rekao je u utorak uveče predsjednik Fudbalskog saveza BiH Vico Zeljković kojem je uručena plaketa za podršku projektima ovog kluba.

Zeljković je naveo da Fudbalski savez BiH sprovodi aktivnosti kako bi se olakšao rad klubovima, uključujući i dobojsku Slogu.

"Već je urađen teren sa vještačkom travom. Potpisan je ugovor za izgradnju novog terena sa vještačkom travom. Učestvujemo sa gradom i Slogom na izgradnji tribine i svlačionica i u narednom periodu treba da okončamo dogovor, ugovor, sporazum o izgradnji terena sa prirodnom travom", rekao je Zeljković novinarima, a prenijela agencija "Srna".

Predsjednik Sloge Miroslav Kršić izjavio je da je oko 1.200.000 KM neophodno da bi objekat stadiona "Luke" zadovoljio minimalne uslove za dobijanje licence neophodne za nastup u m:tel Premijer ligi BiH.

Sezona u Premijer ligi počinje 25. februara, a Kršić kaže da preduzimaju sve aktivnosti da se "Luke" stave u funkciju na radost navijača, ali i svih ljubitelja fudbala.

"To je objekat koji se radi sa svlačionicama i svim pomoćnim objektima uz zapadnu tribinu. Pored toga, na istočnoj tribini potrebno je obezbijediti stolice, uraditi određene stvari na terenu i tako stvoriti minimalne uslove", izjavio je Kršić.

Kršić je za doprinos u radu ovog sportskog društva, uručio plakete i predstavniku Razvojnog centra za mlade iz Beograda Aleksandri Knežević, poslaniku u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Obrenu Petroviću i gradonačelniku Doboja Borisu Jeriniću.

Jerinić je rekao da je zadovoljan večerašnjim velikim odzivom društveno odgovornih privrednika koji podržavaju dobojsku Slogu.

"Ova regija, ovaj fudbalski klub zaslužuje da bude u m:tel Premijer ligi BiH, da bude među najboljima. Vjerujem da ćemo to opravdati", rekao je Jerinić i najavio početak rada Ženskog fudbalskog kluba Sloga, čije osnivanje je obaveza klubova koji učestvuju u m:tel Premijer ligi BiH.

Gradonačelnik je zadovoljan što ovaj grad ima tri premijerligaša.

Svečanosti su večeras prisustvovali i ministri iz Doboja u Vladi Republike Srpske Miloš Bukejlović (pravde) i Sevlid Hurtić (trgovine i turizma), poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske Danijel Jošić i Aleksandar Subotić, kao i poslanici u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić i Obren Petrović.

Na "Fejsbuk" stranici Sportskog društva FK Sloga navodi se da je osnovana i sa radom počinje i ženska selekcija. Sastanak, prozivka i prvi trening biće održani u srijedu u 11.00 časova na stadionu "Luke".

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC