• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus "razvaljen", a sad strepe u ovom top klubu! Zbog ovog čovjeka ne znaju šta da rade!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Presuda Juventusu izazvala i veliko interesovanje u top klubu koji nije u Italiji.

 Totenhem strahuje zbog Fabija Paratićija i kazne Juventusu Izvor: Profimedia

Juventus je žestoko kažnjen i kao klub, oduzimanjem 15 bodova, i pojedinačno, jer je nizu njegovih bivših fudbalera izrečena duga zabrana rada u fudbalu. Najteže je kažnjen Fabio Paratići, koji 30 mjeseci neće moći da radi zbog krivokletstva. Totenhem je upravo zbog toga tražio pojašnjenje, da bi znao da li će osoba zadužena za transfere tog kluba morati da ode. I zbog toga, Totenhem se još nije oglasio, ali uskoro će po svemu sudeći biti prinuđen, iako nije varao on, već Juventus.

Paratići je radio u Juventusu od 2010. do 2021. i koordinirao je skaute, predvodio potragu za igračima i bio je šef čitavog sportskog sektora kada je otišao Bepe Marota, koji ga je doveo u Torino, tokom finansijskih nepravilnosti obuhvaćenih presudom o "kapitalnoj dobiti" koju je Juventus stekao. Ipak, njegov slučaj trenutno i najviše zbunjuje, jer je on trenutno direktor fudbala u Totenhemu i blizak saradnik menadžera tog tima Antonija Kontea. Da li će on sada morati da se povuče?

Na to i druga pitanja trenutno niko nema odgovore, a italijanska federacija tražila je da se kazna primijeni i van italijanskih granica. Uostalom i to što je najstrože kažnjen, čak i više od tadašnjih čelnika Anjelija i Nedveda, dovoljno govori o Paratićijevom značaju u klubu. Juventus je u njegovoj eri povratio dominaciju italijanskim fudbalom od Milana i Intera i osvojio čak devet titula.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC