• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LIJEPA JELENA OSTAVILA MUŽA ZBOG MAMIĆA!? 30 godina je mlađa od Zdravka, bila mu je i sekretarica (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Zdravko Mamić je navodno viđen u Mostaru sa novom djevojkom.

 Zdravko Mamić ima novu djevojku Izvor: YouTube/Zdravko Mamić/Screenshot

Zdravko Mamić trenutno je u centru pažnje zbog sukoba dvije struje oko Dinamo Zagreba, tako da je nedavno održao burnu konferenciju za medije na kojoj je odgovorio svojim neprijateljima, a jedan od njih je trener i sportski direktor "modrih" Ante Čačić. Upravo je Čačić, odgovarajući Mamiću, otkrio i privatne vijesti iz Zdravkovog života: "Što se tiče moje energije, nisam još u osmoj deceniji, ja sam u sedmom kao i on. Međutim, nemam energiju kao on da osnivam novu porodicu".

Tragom ovih riječi, krenuo je i "Story.hr" i otkrio da je Zdravko Mamić "friško zaljubljen". Nekadašnji "alfa i omega" Dinama je već duže vrijeme u bjekstvu u Hercegovini, a tamo je upoznao tridesetak godina mlađu Jelenu P. iz Ljubuškog.

Nezvanične informacije govore da bi Zdravko i Jelena uskoro trebalo da se vjenčaju, a gotovo svakodnevno ih viđaju u Mostaru. Prema informacijama hrvatskog lista "Story", par je već kupio stan i planira zajednički život. Interesantno je da Jelena iza sebe ima jedan brak koji je okončan zbog ljubavne romanse sa Mamićem, kome je prije tri godine navodno bila sekretarica. Tada se nije pretpotsavljalo da su u vezi pošto je Zdravko Mamić bio u braku sa Marinom Mamić, sa kojom ima dvije kćerke (Ivu i Luciju), dok iz prvog braka ima sina Marija.

Poslije "šuškanja" po kuloarima, glasine su postale sve jače kada je Mamić poklonio skupocjeni automobil  Jeleni, a viđeni su i u jednom noćnom klubu u Mostaru. Za sada nije poznato da li je Mamić zvanično razveden, ali sudeći po tome da ljubav između njega i Jelene cvjeta - i da je Čačić naznačio da planira da osnuje novu porodicu - sve više se priča o svadbi.

Što se tiče Jelene P, vrlo je tajanstvena na društvenim mrežama i profili su joj svuda "zaključani", ali se ipak pojavila jedna fotografija koja otkriva da je izuzetno lijepa.

Izvor: Instagram/beautybyzeljana/Screenshot

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC