• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dinamo VIŠE NEĆE POSTOJATI ako je to istina! Rat na Maksimiru zbog Mamića: "Bićete grobari, a mi kao Hajduk..."

Autor Dragan Šutvić

Situacija u zagrebačkom Dinamu je izuzetno napeta jer se dvije frakcije bore za prevlast.

 rat u dinamu zbog zdravka mamića Izvor: ANTONIO BAT/EPA

Dok se u Hrvatskoj slavi bronza na Svjetskom prvenstvu u Kataru, "sve puca" u klubu koji daje čak trojicu reprezentativaca "vatrenih". Prethodnih dana vrlo je burno u Dinamu gdje se dvije struje bore za prevlast - jedna koju predvodi Zdravko Mamić, a drugu Krešimir Antolić i Mirko Barišić. Ove dvije "frakcije" se bore za sazivanje nove Skupštine i ko prvi dođe do većine ubuduće će vladati najvećim hrvatskim klubom, a zbog toga svakodnevno stižu priče o aferama...

Možda će vas zanimati

Zdravko Mamić je u Mostaru održao konferenciju za medije povodom situacije u Dinamu i "udario" na Antolića i Barišića, dok sa druge strane ni njega ne štede. Tako se sada pojavio mejl koji je član Nadzornog odbora Nikola Polak poslao sekretarici Uprave kluba, a u kome poručuje da "nastoji da sačuva Dinamo".

U mejlu koji je objavila hrvatska Nova TV, navodi se da bi iznošenjem prljavog veša u javnosti Dinamo mogao da postane Hajduk, odnosno čak postoji mogućnost da više i ne postoji.

"Ako nastavite sa kršenjem statuta na putu podjela i nelegalnosti, uzimate na sebe veliku krivicu za sav prljavi veš o kojem se šuška, a sada može izaći u javnost: sve nepotizme, fiktivna plaćanja i izmišljena radna mjesta, kupovanje uticaja i podmićivanje klupskim novcem, prijetnje i ucjene te blaćenja na mrežama. Pokaže li se to istinitim, onda Dinamo više ne postoji. Postoji samo interesna grupacija koja nije imala dovoljno pameti da zadrži ruke duboko u pekmezu, već se razotkrila zamazavši sve oko sebe, zaboravivši pritom da tegla ima dno, a onog koji ju je punio više nema", navodi se u mejlu i dodaje da se apeluje na sve da "stanu na loptu" i da se sve može promijeniti jedino na Skupštini.

"U suprotnom, možda ostanete upamćeni kao grobari evropskog Dinama", dodaje Antolić.

Prethodno je Zdravko Mamić poručio da pod hitno iz kluba treba otjerati Krešimira Antolića, a u narednim nedjeljama biće poznat ishod bitke za Dinamo, najuspješniji Ex-Yu klub u 21. vijeku.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC