• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO U ANTALIJI: Vožnja avionom po "makadamu", crveno-plavi jači od vjetra, a tu je i "Ronaldo"!?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Prvi dan priprema u Antaliji protiče po planu, iako su crveno-plavi u ranim jutarnjim časovima bili i doslovno uzdrmani.

 MONDO U ANTALIJI: Prvi dan priprema VIDEO Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Ekipa Borca čarter letom iz Beograda zajedno sa dobojskom Slogom Meridian i Železničarom iz Pančeva stigla je u Antaliju na pripreme za nastavak sezone.

Nakon srdačnog susreta na beogradskom aerodromU i ugodnog druženja sa bivšim kapitenom Markom Jovanovićem koji ne zaboravlja Banjaluku, uslijedio je let ka Antaliji koji nije bio toliko ugodan kao što se očekivalo.

Naime pred slijetanje u Antaliji, u trenucima kada je većina ekspedicije pokušala da nadoknadi bar malo sna, nakon noćne vožnje od Banjaluke do Beograda, avion sa crveno-plavima je prošao turbulencije pa se odjednom pola aviona probudilo. Ova „vožnja po makadamu“ nikom nije prijala, a nije pretjerano ni naredna objava pilota da turbulencije mogu da očekuju i u narednih 20-minuta.

Većih turbulencija do kraja leta ipak nije bilo i ekspedicija Borca stigla je u Antaliju i smjestila se u svojoj bazi, hotelu „Miracle“, a u poslijepodnevnim česovima je odradila i prvi trening u trening kompleksu ovog hotela.

Ni ovdje ih vjetar nije poštedio. Naprotiv!

Od početka do kraja treninga duvao je snažan vjetar, koji je u pojedinim trnucima i smetao fudbalerima Borca, ali ipak nije mnogo omeo planove Vinka Marinovića i njegovog stručnog štaba.

Bio je to ipak laganiji trening i tek uvod u ono što ih očekuje naredne dvije sedmice u Turskoj.

"Još malo se usjeti umor od puta, putovali smo cijelu noć, ali najbitnije je da je ovaj prvi trening prošao bez povreda i očekujemo da ćemo od sutra ući u normalan ritam i pojačati tempo. Najvažnije je da se na ovim pripremama fizički dobro spremimo i taktčki odradimo sve što šef od nas trađi kako bismo što bolje ušli u sezonu", rekao je napadač Borca Jovo Lukič poslije prvog treninga.

"Odradili smo u Banjaluci dvije nedelje, imali smo i jednu provjeru a sada smo došli ovdje gdje imamo mnogo bolje uslove. Očekuje nas u nedjelju već prva utakmica i nadam se da ćemo se što bolje pripremiti i ostvariti naše ciljeve u narednoj polusezoni. U ekipi vlada odlična amtmosfera i tako će vjerujem biti do kraja priprema, a onda i u nastavku sezone", dodao je Dejan Popara.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

U međuvremenu Borac je dobio i svog „Kristijana Ronalda“. Odlaskom Dine Ćorića ostao je slobodan broj 7, a njega je sada uzeo Alen Jurilj. Kada se krilni igrač Borca pojavio sa sedmicom, karakterističnom za Portugalca, uslijedili su povici njegovih saigrača „Kristijano Ronaldo“.

Fudbaleri Borca u subotu će odraditi dva treninga, a već u nedjelju očekuje ih prva pripremna utakmica u Antaliji. Protivnik crveno-plavih biće Dinamo iz Moskve.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC