• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Au, šta je ovo? Srbin pokazao tetovažu na leđima, pa obukao novi dres: Tigar u kadru nakon otimačine za Ivana! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski fudbaler pokazao "zvijer" koju ima na leđima, pa obukao dres novog kluba!

 Ivan Ilić potpisao za Torino i pokazao tetovažu tigra Izvor: Twitter/TorinoFC_1906/printscreen

Transfer saga je završena - Ivan Ilić seli se u Torino, koji je uspio da ga u posljednjem trenutku ukrade Olimpiku iz Marseja i poljulja ugled Fabrisija Romana. Reprezentativac Srbije tako će ostati u Italiji i nastaviti da se dokazuje u ligi koja mu je izuzetno dobro poznata, jer je od 2020. godine bio član Verone. On je već završio svu papirologiju oko transfera i predstavljen je u novom klubu, gdje je obukao "osmicu".

Prije nego što je na sebe navukao bordo dres "bikova" iz Torina, Ivan je čitavom svijetu pokazao spektakularnu tetovažu. Centralni vezni koji je dio karijere proveo u Crvenoj zvezdi i Mančester sitiju tetoviran je preko cijelih leđa, a jasno se mogu uočiti ženski lik i zastrašujuća glava tigra!

Upravo te detalje Torino je iskoristio kako bi pokazao ko im je novo pojačanje. Ilić je na početku snimka polugo i leđima okrenut kameri, a nakon što svi vide kako je "išaran", mladi fudbaler na sebe navuče dres. U sljedećim kadrovima vidi se i kako Ivan Ilić pozira, srećan zbog potpisa za novi klub.

Ovako izgleda njegova tetovaža:

Mladi Ilić ponikao je u niškim školama fudbala, a iz rodnog grada preselio se u redove Crvene zvezde kada je imao 15 godina. Već narednog ljeta prodat je Mančester sitiju u paketu sa starijim bratom Lukom koji trenutno nastupa za TSC. Ipak, u redovima "građana" nije bilo prilike za njih. Ivan je morao preko Zemuna i Brede da stigne do Verone, u kojoj je stekao punu afirmaciju i postao jedan od najboljih igrača u Seriji A na svojoj poziciji. Pogledajte kako je predstavljen u novom klubu:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC