• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdi propao posao - KULIBALI NE IDE U FRANCUSKU! Ništa od završenog transfera - otišao da potpiše, ali se vraća!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda će vjerovatno u proljećnom dijelu sezone imati na raspolaganju i Kulibalija, koji se nije pretjerano dokazano jesenas.

 Kalifa Kulibali ne ide iz Crvene zvezde Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda nije uspjela da završi jedan od najbitnijih poslova ove zime - Kalifa Kulibali (31) po svemu sudeći neće napustiti Beograd sve do narednog ljeta. Napadač iz Malija koji je prethodnog ljeta stigao u Srbiju kao veliko pojačanje šampiona nije pokazao gotovo ništa u prvih šest mjeseci, pa su crveno-bijeli željeli da se njegova epizoda što prije završi. Ipak, Amijen koji je bio zainteresovan neće biti njegov naredni klub, barem ne u ovom trenutku.

Kako prenose mediji u Francuskoj, Kalifa Kulibali je prošao ljekarske preglede u francuskom drugoligašu Amijenu, ali neće potpisati ugovor sa tim klubom. Srpski i francuski tim nisu uspjeli da završe transfer prije nego što se završio prelazni rok u većem dijelu Evropu, što znači da je Zvezdi sada ostalo mnogo manje opcija za rješavanje ovog problema. Prisjetite se nekih detalja Kulibalija u dresu Zvezde:

Po informacijama koje su se pojavljivale prethodnih dana, odlazak Kulibalija bio bi veoma dobra opcija za Zvezdu. Navodno su Francuzi bili spremni da plate 150.000 evra za šestomjesečnu pozajmicu fudbalera koji je kao slobodan igrač pojačao crveno-bijele. Nakon te pozajmice bi Kalifa postao slobodan igrač, a jverovatno bi naredni tim tražio upravo u Francuskoj gdje je sa prilično uspjeha nosio dres rezervnog tima PSŽ-a i Nanta, uz dvije epizode u belgijskim timovima Šarloa i Genk.

Sa druge strane, u Srbiji nije zablistao. Došao je u samom finišu prelaznog roka i dugo nije bio spreman da zaigra, a problemi su se nastavili i kada se očekivalo da je prošao period aklimatizacije na novu ligu. Zapravo, u prvih šest mjeseci nošenja Zvezdinog dres Kulibali je odigrao samo sedam utakmica odnosno 174 minuta i za to vrijeme postigao gol na gostovanju Kolubari u Lazarevcu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC