• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor Hadžibegić i FSBIH okupili premijerligaše u Antaliji

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Boravak nekoliko bh. premijerligaša u Turskoj iskorišten za sastanak na kojem se razgovaralo o unapređenju fudbala u BiH.

 Sastanak u Antaliji FSBIH Faruk Hadžibegić Borac Sarajevo Tuzla siti Velež Sloga Izvor: FSBiH

Pet klubova iz Premijer lige BIH nalazi se trenutno na pripremama u Antaliji, a u Turskoj je i selektor Faruk Hadžibegić.

On je najavio da će posjetiti kampove Borca, Sarajeva, Sloge Tuzla sitija i Veleža, a selektor „zmajeva“ u subotu ih je sve okupio na zajedničkom sastanku.

Predsjednik FSBiH Vico Zeljković, selektor Faruk Hadžibegić, direktor A reprezentacije Zvjezdan Misimović i savjetnik predsjednika Marko Miličić sastali su se u subotu uveče u Antaliji sa predstavnicima pet klubova i razgovarali o razvoju bh. fudbala.

„Veoma konstruktivan sastanak sa predstavnicima premijerligaških klubova koji se pripremaju u Antaliji. Razgovor je prošao veoma uspješno i zajedno sa svim ostalim klubovima, nalazimo se na istom zadatku, a to je poboljšanje svih segmenata fudbala u BiH kroz zajedničke aktivnosti i sinergiju. U bliskoj budućnosti posjetiću i sve ostale klubove i sa njima razgovarati o načinima da naš klupski fudbal podignemo na veći nivo“, rekao je predsjednik FSBIH Vico Zeljković.

Sastanku su, između ostalih, prisustvovali direktorica Ajla Alimanović i trener Mirza Varešanović (FK Sarajevo), predsjednik Stojan Malbašić, direktor Dejan Lukendić i trener Vinko Marinović (FK Borac), direktor Sabahudin Vugdalić i trener Milenko Bošnjaković (FK Tuzla siti), predsjednik Senad Kevelj, direktor Sanjin Alagić i trener Nedim Jusufbegović (FK Velež), te predsjednik Miroslav Kršić i trener Zoran Ćurguz (FK Sloga).

Faruk Hadžibegić i Zvjezdan Misimović su se ranije danas sastali sa članovima stručnog štaba Sloge iz Doboja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC