• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drama štopera (33) - OSJETIO "NEŠTO" U 4 UJUTRU, PA SKOČIO S TERASE: Saigrač u životnoj opasnosti, a on teško povrijeđen

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iskusni štoper Bariš Bašdaš preživio je pravu dramu tokom zemljotresa u Turskoj, a sada ima ogromne posljedice usljed povreda nastalih poslije skoka sa drugog sprata zgrade.

 Fudbaler Bariš Bašdaš skočio sa drugog sprata i polomio nogu tokom zemljotresa Izvor: Profimedia

Drama u Turskoj se nastavlja i ispod ruševina nakon razornih zemljotresa koji su pogodili ovu državu se i dalje izvlače žrtve. Među njima za sada srećom nema golmana Malatije Ahmeta Ejupa Turkaslana, a još jedan fudbaler tog tima se našao u opasnosti i jedva je preživio zemljotres. 

U pitanju je stameni iskusni štoper Bariš Bašdaš koji je, kada je osjetio jak potres, skočio sa balkona svog stana na drugom spratu zgrade. S obzirom da je skočio sa velike visine povrijedio je nogu, a o tome je pričao direktor kluba Damir Ibrić.

"Meni je stradao ukršteni ligament, Bariš je teško povrijedio nogu, a sada tražimo Ejupa, evo nas u njegovoj zgradi", rekao je Ibrić, a oglasio se i agent 33-godišnjeg defanzivca Serdara Topčua:

"Razgovarao sam sa njim i on kaže da se osjeća kao da je u ratnoj zoni. Njegovi nožni prsti su stoprocentno polomljeni, on ne može da stoji i hoda, ne može da pobjegne", rekao je Topču koji je istakao da njegov klijent želi da pobjegne u Istanbul ili u Njemačku!

Bašdaš je Turčin rođen u Kelnu i nastupao je za omladinske selekcije reprezentacije Turske. Počeo je karijeru u Kelnu i Alemaniji iz Ahena, a nakon igranja za veliki broj turskih klubova vratio se u Njemačku u sezoni 2019/20 kada je igrao za Hanover. Njegov menadžer je istakao da je Bašdaš pozvao i kada je prošli put bilo zemljotresa u Turskoj, a sada ga je zvao uspaničeno u 3.41 ujutru: "Brate, nešto se ovdje dešava", rekao je tada. 

Sada se nastavlja potraga za njegovim saigračem Ahmetom Ejupom Turkaslanom, a Malatija je izbacila video na kome je prikazano kako spasilačke ekipe pokušavaju da iskopaju golmana ispod ruševina:

Pogledajte

00:19
Ahmet Ejup Turkaslan
Izvor: Instagram
Izvor: Instagram

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC