• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JEZIVO! FUDBALER POD RUŠEVINAMA ZAPOMAŽE - I NIJE SAM! Spasioci se probijaju da izvuku povrijeđene u zemljotresu (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Spasioci se ovako bore da dođu do zatrpanih pod ruševinama u zemljotresu.

 Spasioci se bore da dođu do zatrpanih pod ruševinama u zemljotresu Izvor: Twitter/ajansspor

U Antakiji, zemljotresom razorenom gradu na jugu Turske, u ponedjeljak uveče spasioci su se borili da dođu do zarobljenih u ruševinama tokom strašnog potresa. Prema snimcima na društvenim mrežama, sa tačno navedenom adresom, dok se spasioci bore da dođu do povrijeđenih čuju se glasovi mnogih ispod ruševina, a među njima su navodno rukometaš Čemal Kuitajahi, direktor FK Hatajspora Taner Savut i fudbaler Kristijan Atsu, za koga je tokom večeri bilo objavljivano u zapadnim medijima da je pronađen i izvučen na bezbjedno. Pogledajte taj snimak:

Srećna vijest je da je vjerovatno u neposredno blizini tog mjesta petogodišnja djevojčica izvučena poslije čak 17 sati pod ruševinama. 

To je samo jedna od brojnih potresnih priča sa jugoistoka Turske, kao i iz Sirije, gdje su po svemu sudeći hiljade stradale u zemljotresu jačine 7,8 stepeni Rihtera. "Imao je snagu 180 atomskih bombi", objavio je jedan turski seizmolog o potresu. Na jugu Turske uputio se i spasilački tim srpskih službi, a iz najugroženijih područja Turci uplakani snimaju poruke u kojima mole za pomoć.

Tako je fudbalska legenda i funkcioner Atsuovog kluba Volkan Demirel kroz suze tražio od svih da pomognu, a još dramatičniji apel iznio je bivši reprezentativac Gokhan Žan. U velikoj tragediji koja je zadesila Tursku jedan fudbalski trener ostao je bez čak 15 članova familije. Strašan dan za Tursku i za čitav pogođeni region.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC