• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BRAZILCI, POKAZAĆE VAM SAUDIJCI KAKO SE IGRA FUDBAL! Senzacija na Svjetskom prvenstvu - prvak Južne Amerike odmah ispao

Autor Haris Krhalić

Veliko iznenađenje u polufinalu borbe za titulu prvaka svijeta za klubove.

 Flamengo Al-Hilal Svjetsko klupsko prvenstvo Izvor: Profimedia

Saudijski Al-Hilal pobijedio je brazilskog velikana Flamengo 3:2 u polufinalu Svjetskog prvenstva za klubove koje se održava u Maroku. Na turniru koje je pomjeren na januar zbog jesenjeg Svjetskog prvenstva, Brazilci su doživjeli blamažu uprkos golovima bivšeg napadača Fiorentine Pedra (dvostrukog strijelca).

Saudijci su stekli dovoljnu prednost pogocima heroja reprezentacije sa Svjetskog prvenstva u Kataru, Salema el Davsarija, takođe dvostrukog strijelca, kao i bivšeg veziste Viljareala, Atletika, Fulama i Sportinga, Lusijana Vijeta.

Al-Hilal će tako igrati u finalu u Rabatu u 21 čas u subotu uveče, protiv pobjednika drugog polufinalnog meča, Al-Ahli (Egipat) - Real Madrid. Zanimljivo je da su Saudijci i prošle godine igrali u polufinalu i doživjeli tijesan poraz od Čelsija, a ovog februara su u četvrtfinalu jedva prošli domaći tim Vidad iz Kazablanke - na penale!

I to dovoljno govori o tome koliko se Flamengo obrukao, iako je u sastavu imao nekadašnje zvijezde evropskog fudbala koje su odavno na zalasku karijere - bivšeg defanzivca Čelsija Davida Luiza (35), sa klupe je ušao trofejni ofanzivac Bajerna, Barselone i Intera, Arturo Vidal (35), a cijeli meč je među rezervama odgledao nekadašnji defanzivac Atletiko Madrida i Čelsija, Filipe Luis (35).

Pored ostalih, na terenu je u dresu Flamenga bila nekadašnja promašena investicija Intera, Gabrijel Barbosa "Gabigol". Svi oni sada će se spremati za subotu i meč za treće mjesto protiv poraženog iz drugog polufinala.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC