• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Imali smo specifičan odnos! Robert Prosinečki se oprostio od Ćire Blaževića: "Bio je poseban, svima će nedostajati"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnji selektor Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki emotivno je komentarisao odlazak Miroslava Blaževića, koji je preminuo u srijedu u 88. godini u Zagrebu.

 Robert Prosinečki o Miroslavu Blaževiću Izvor: Facebook/screenshot/Miroslav Ćiro Blažević

U Zagrebu je u 88. godini umro Miroslav Ćiro Blažević, a cijela regija se oprašta od legendarnog "trenera svih trenera".

Blažević će zauvijek ostati zapamćen kao harizmatičan trener koji nije imao dlake na jeziku, po velikim uspjesima sa reprezentacijom Hrvatske, ali i po jednoj pogrešnoj procjeni koja ga je pratila još od kraja osamdesetih.

Naravno, govorimo o Robertu Prosinečkom kojeg se "odrekao" dok je bio trener Dinamo Zagreba, da bi potom "Veliki Žuti" postao šampion Evrope i sveta sa Crvenom zvezdom, a potom i jedan od rijetkih igrača koji su nosili dresove i Real Madrida i Barselone.

Ćiro je poslije otkrio šta je ustvari bilo istina u odnosu na Prosinečkog i zašto je sa "Maksimira" prešao u beogradske crveno-bijele.

"Ma... Ja i on smo imali specifičan odnos. Legendarni moj Ćiro, jel'... Nevjerovatno mi je žao. Kroz toliko godina, moja čitava karijera je bila vezana s njim. Nevjerojatno mi je žao, ali nije nas iznenadilo. Nažalost, znali smo kako naš Ćiro već duže nije dobro, napala ga je bila teška bolest. Saučešće svima - a nama ostaju uspomene na njega, puno puno uspomena i sjećanja na njega", rekao je Prosinečki hrvatskim medijima.

"Pamtim samo sretne dane, kako ide ona pjesma. Ćiro je, bez daljnjeg, bio poseban. Nedostajaće nam nevjerojatno, svima će nam nedostajati, pogotovo nama koji smo ga viđali, koji smo mu bili blizu. To je jednostavno život. Posljednji put sam s njim razgovarao prije jedno mjesec dana. Rekao mi je samo da mu nije dobro. Živjeli smo blizu, viđali smo se ali evo, sad ga više nema", zaključio je bivši selektor BiH, a prenio "net.hr".

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC