• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši fudbaler Real Madrida i PSŽ-a stigao kod Dekija: Sampdorija potpisala skandal-majstora!

Autor Haris Krhalić

Kako će Hese Rodrigez pomoći Sampdoriji da sačuva status u Seriji A je veliko pitanje.

 Hese Rodrigez pojačao Sampdoriju Izvor: YouTube/UC Sampdoria/Screenshot

Sampdorija je u ambisu iz kog ni Dejan Stanković već mesecima ne uspeva da je izvuče, pa je stoga rukovodstvo odlučilo da mu dovede pojačanje koje bi moglo da napravi preokret i obezbijedi opstanak u Seriji A, samo ako bude igralo kao u najboljim danima - a oni su daleko. Novi fudbaler Sampdorije je Hese Rodrigez, bivši fudbaler Real Madrida i Pari Sen Žermena, čija karijera je već godinama u slobodnom padu.

Pravo je pitanje i kako su se u Sampdoriji uopšte sjetili Hesea, ali je vjerovatno uticalo to što je slobodan igrač i može da potpiše van prelaznog roka. Posljednji angažman imao je u Ankaragudžuu koji ga je "otjerao" poslije samo šest mjeseci i jednog postignutog gola na 12 utakmica u prvenstvu.

Hese je dijete Real Madrida i za ovaj klub je debitovao sada već davne 2011. godine, međutim nije mogao da dobije šansu da se "razigra" pored Benzeme, Ronalda i Bejla. Pari Sen Žermen je pomislio da Real Madrid greši, kao i u slučaju Alvara Morate, tako da su ga u ljeto 2016. godine platili čak 30 miliona evra. Svi su i zaboravili da je njihov član jer je za četiri godine u Parizu Hese odigrao samo 18 mečeva i postigao dva gola. Išao je na pozajmice u Las Palmas, Stouk, Betis i Sporting, dok je potom dvije godine proveo u Las Palmasu, u drugom rangu španskog fudbala.

U međuvremenu je postao poznat kao "rijaliti fudbaler" jer je slao SMS poruke kako bi njegova bivšla devojka ispala iz jednog šoua u Španiji, dok se pričalo i o brojnim drugim njegovim burnim vezama. Sada je oženjen Aurom Rodrigez, a ima petoro djece sa tri različite partnerke.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC