• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stefan Bajčetić stao pred kamere, a naglasak sve oduševio! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Stefan Bajčetić je rođen u Vigu, a već nekoliko godina živi u Liverpulu.

 naglasak stefana bajčetića Izvor: YouTube/SkySport/Screenshot

Talentovani fudbaler Stefan Bajčetić (18) oduševio je Jirgena Klopa, navijače, ali i svoje saigrače izuzetno zrelim partijama za Liverpul prethodnih nedjelja. Bajčetić je izbio u prvi plan poslije očajnih igara veznog reda "redsa", prije svih neubjedljivog Fabinja, tako da je čak i "golobrad" uspio da postane jedan od važnijih igrača što mu je rekao i sjajni Mohamed Salah u intervjuu poslije utakmice Liverpula i Evertona (2:0).

"Voli da uklizava? Uh... Sjajan igrač, sjajan čovjek, a od kada igra za nas - najbolji je igrač Liverpula. Mnogo radi. Njegovo samopouzdanje je nevjerovatno", rekao je Mohamed Salah i postidio Stefana Bajčetića koji je bio pored njega, pa se i potencijalni reprezentativac Srbije zbunio.

A kada je progovorio, navijači su primijetili da ima simpatičan naglasak. Na društvenim mrežama povela se diskusija da li mu je izraženiji naglasak iz španskog jezika ili "skauzerski" govor, tipičan za ljude koji žive u Liverpulu.

"Divno je čuti, to je Mohamed Salah, jedan od najboljih fudbalera u istoriji Liverpula. Lijepo je čuti da legenda tako priča o vama. Volim da uklizavam, igram sa mnogo samopouzdanja... Rekao bih da je ovo bila moja najbolja utakmica, igrali smo derbi i nadamo se da ćemo tako nastaviti. Ludo je ovo što mi se dešava, prije godinu dana sam igrao za mladi tim, tako da uživam u svemu", rekao je nasmijani Stefan Bajčetić.

Stefan Bajčetić priča engleski
Izvor: YouTube/The Sideline Scoop

Podsjetimo, Stefan je sin Srđana Bajčetića, bivšeg fudbalera Crvene zvezde, a rođen je u Vigu, gradiću u Španiji u kome je njegov otac igrao za Seltu. Ima dvojno državljanstvo i igrao je za U18 reprezentaciju Španije, dok sada traje borba da postane reprezentativac Srbije.

"Stefan je u Španiji rođen i odgojen. Ima čvršće veze sa Španijom nego sa Srbijom. Nikad se ne zna šta može da se desi u budućnosti, ali ta odluka nije donijeta iz interesa", rekao je Srđan Bajčetić nedavno za "Marku".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC