• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRBIN JE HIT PREMIJER LIGE - IMA 18, A DOMINIRA NA SREDINI TERENA: Legao bi "orlovima", ali obećao se drugoj zemlji!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Stefan Bajčetić iz dana u dan igra sve bolje, ima sve više minuta u Liverpulu i mogao bi da bude nova zvijezda u Premijer ligi.

 Stefan Bajčetić fantastična statistika u Premijer ligi Izvor: Profimedia

Stefan Bajčetić definitivno izrasta u pravu zvijezdu Premijer lige. Potpisao je novi ugovor sa Liverpulom, odigrao nekoliko sjajnih mečeva, sada se očekuje u starnoj postavi u Ligi šampiona, a statistika govori da igra fantastično. 

Engleski novinari su na specijalizovanom sajtu za fudblasku statistiku "Komparisator" uporedili igre sina nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde sa ostalim defanzivnim vezistima iz Premijer lige i imali su šta da vide!

Kada se gleda broj uspješnih defanzivnih akcija Bajčetić je šesti u Premijer ligi iza Kazemira, Paljinje, Norgarda, Adamsa i Geja, dok je po broju ukupnih defanzivnih akcija sedmi u cijeloj Premijer ligi,  Kada se gleda broj presječenih pasova po meču Srbin sa španskim papirima je treći u Premijer ligi i samo Kazemiro i Kristijan Norgard iz Brentforda su bolji od njega,dok je po broju oduzetih lopti treći i to iza Rodrija iz Mančester sitija i Idrise Geja iz Evertona.

Ono što je najveći problem je što on za sada nema namjeru da igra za Srbiju. Otac mu jeste Srbin, ali mu je majka iz Galicije i on je rođen i odrastao u Vigu, pa je po riječima Srđana Bajčetića "više Španac nego Srbin". Takođe, Španija je na mjesto selektora postavila malo poznatog Luisa de la Fuentea.

Malo poznatog javnosti, ali čovjeka koji dugi niz godina radi sa mlađim kategorijama "crvene furije" i koga Bajčetić odlično poznaje i vjeruje u njegov rad, pa je to dodatni motiv da ostane u sastavu Španije. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC