• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sudija nas oštetio, BIO JE ČIST PENAL! Spektakl, četiri gola, a Ćavi i Ten Hag se žale: "Takve greške su nedopustive"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

I Ćavi i Ten Hag se žale na sudijske odluke poslije meča u Ligi Evrope...

 Ćavi i Erik ten Hag nezadovoljni suđenjem Izvor: Profimedia

Spektakl na "Nou Kampu", četiri gola, sjajan fudbal i na kraju remi u Ligi Evrope između Barselone i Mančester junajteda - 2:2 (0:0). Pred više od 90.000 gledalaca odigran je nevjerovatan meč pun preokreta, a po završetku treneri Ćavi i Erik ten Hag protestuju zbog iste stvari - žale se na sudiju Marijanija (Italija). Tvrde da ih je oštetio za penal.

Šef struke Katalonaca ističe da je Fred igrao rukom u kaznenom prostoru i da je morao da bude dosuđen jedanaesterac. "Čist penal, ruka nije bila u prirodnom položaju, ma ne može čistije! I protiv Intera u Milanu smo ovako oštećeni, sada opet. Ne znam šta treba da se desi da bismo dobili jedanaesterac za igranje rukom. Zaista nevjerovatno", bjesnio je Ćavi.

Nešto slično rekao je i njegov kolega sa klupe "crvenih đavola", samo što je Holanđanin pričao o drugoj situaciji. "Suđenje je imalo veliki uticaj na meč, bio je čist faul nad Rašfordom. Možemo da pričamo da li je bio u kaznenom prostoru ili na ivici, ali je onda morao da bude pokazan i crveni karton, bio je u situaciji jedan na jedan sa golmanom. Sudije ne bi smjele da prave takve greške", jasan je Ten Hag.

Ova dva tima odigraće revanš na "Old Trafordu" 23. februara. Što se duela u Barseloni tiče, domaćin je poveo preko Markosa Alonsa u 50. minutu, pa je primio dva gola za sedam minuta. Prvo je Markus Rašford u 52. izjednačio, pa je Žuls Kunde postigao autogol. Konačan rezultat postavio je Rafinja u 76. minutu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC