• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ĐORĐE PETROVIĆ NA METI MANČESTER JUNAJTEDA! Srbin pred transferom karijere

Autor Haris Krhalić

Povremeni reprezentativac Srbije mogao bi da pojača engleskog giganta.

 Đorđe Petrović na meti Junajteda Izvor: Profimedia

Mladi srpski golman Đorđe Petrović (23), koji već godinu dana brani u Americi za Nju Ingland Revolušn na meti je Mančester junajteda. Poznati američki novinari pišu da je engleski velikan "žestoko" zainteresovan za čuvara mreže koji je odigrao i dvije prijateljske utakmice u dresu "A" reprezentacije Srbije, na američkoj turneji prije dvije godine, pod vođstvom v.d. selektora Ilije Stolice.

"Mančester junajted aktivno skautira srpskog golmana, mada još nema zvaničnog kontakta među klubovima. Petrović (23) je brzo postao priznat kao jedan od najboljih golmana u američkoj MLS ligi. Prošle sezone je bio među finalistima u izboru za golmana sezone", objavio je novinar Tom Bodžert.

Petrović je otišao u SAD iz Čukaričkog u aprilu 2022. Među "brđanima" je ponikao, za njihov prvi tim odigrao čak 86 utakmica prije selidbe u Ameriku. U Srbiji je bio prepoznat kao veoma talentovan golman, a u Americi je prošle sezone imao spektakularnu intervenciju kada je četiri puta intervenisao za samo 25 sekundi.

Zajedno sa Dejanom Joveljićem, napadačem Los Anđeles Galaksija, Petrović je ovog januara bio među "domaćima" u Americi, gdje je nastupao za reprezentaciju Srbije u El-Eju protiv selekcije Sjedinjenih Država. Uskoro bi mogao da se iz te zemlje preseli u Englesku, gdje Junajted trenutno računa na dugogodišnju "jedinicu" Davida De Heu (32), kao i na rezervne golmane Toma Hitona (36) i Džeka Batlenda (29).

Izvor: MN PRESS

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC