• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJTUŽNIJA PROSLAVA GOLA: Sudija sve gledao, pa napravio presedan: Ovo je veće od fudbala!

Autor Haris Krhalić

Kristijan Atsu je dobio posvetu, a Mohamed Kudus je ostao bez žutog kartona, jer nekada treba "preskočiti" stroga pravila.

 Kudus posvetio pogodak Atsuu sudija prekršio pravila Izvor: Profimedia

Svijet fudbala i dalje tuguje zbog tragične smrti Kristijana Atsua, nekadašnjeg fudbalera Čelsija, Njukasla i Evertona i bivšeg reprezentativca Gane. On je ljetos potpisao za Hatajasport u Turskoj, a nakon što je dao prvi gol za tu ekipu nestao je u ruševinama nakon razornih zemljotresa koji su potresli ovu državu. Poslije duge potrage na kraju je nažalost pronađen mrtav, a počast mu je odao saigrač iz reprezentacije Mohamed Kudus.

Njegov Ajaks je pobijedio Spartu iz Roterdama 4:0, a nakon što je lijevom nogom poslao loptu uz stativu Kudus je riješio da oda počast Atsuu. U emotivnoj proslavi skinuo je dres i na majici otkrio natpis: "Počivaj u miru, Atsu", a prvi koji mu je pritrčao bio je kapiten tima Dušan Tadić.

Sudija ove utakmice Pol van Bekel je odlučio da ide protiv pravila fudbalske igre i da rizikuje lošu ocjenu sudijske komisije, pa je protivno pravilima zažmurio na ovo! Svako skidanje dresa povlači žuti karton, ali to van Bekel nije htio da uradi ovoga puta.

"Sudija mi je rekao da je po pravilima morao da mi pokaže karton jer sam skinuo majicu, ali da to neće da uradi jer razumije situaciju i da je ovo veće od fudbala", otkrio je nakon meča Kudus. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC