• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši kapiten Borca vodi ekipu u Superligu uz Ibrinu omiljenu pjesmu: Ludnica u svlačionici, oglasila se i pjevačica!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nakon velike pobjede i plasmana na drugo mjesto znali su da proslave uspjeh.

 Marko Jovanović i Železničar Pančevo proslava uz pjesmu Jutro je Izvor: Instagram/fk_zeleznicar_pancevo/printscreen

U derbiju 20. kola Prve lige Srbije ekipa Železničara iz Pančeva savladala je Grafičar na gostovanju u Beogradu, preuzela drugu poziciju na tabeli i istakla kandidaturu za plasman u najviši rang srpskog fudbala.

Bio je to izuzetno bitan rezultat za tim iz Pančeva, čijom odbranom komaneduje nekadašnji kapiten banjalučkog Borca, Marko Jovanović.

Iskusni defanzivac upravo je sa crveno-plavima putovao na pripreme u Antaliju i tada je govorio za MONDO o ambicijama Železničara iz Pančeva, čiji su igrači ovog vikenda znali da proslave veliki trijumf.

U svlačionici se čula omiljena pjesma Zlatana Ibrahimovića, a javila se i pjevačica čiji je to hit.

Čini se da će Nada Topčagić nastupiti na velikoj proslavi, ukoliko Železničar izdrži do kraja sezone i obezbijedi direktan plasman u Superligu Srbije.

Nakon što je vidjela snimak iz svlačionice na kojem igrači pjevaju njen hit "Jutro je", inače svjetski poznat zbog švedskog fudbalera, Nada se oglasila i najavila da će zajedno sa fudbalera uz ovu numeru slaviti plasman u elitu. Poslušajte snimak iz svlačionice: 

"Dragi moji dječaci, čestitam vam na pobjedi i nadam se da ćemo ove godine zajedno zapjevati 'Jutro je' kada uđete u prvu ligu. Ljubi vas Nadica", glasila je poruka poznate pjevačice. Nije čudno što su Pančevci izabrali baš ovu pjesmu za proslavu svojih velikih uspjeha. Pored toga što je u posljednje vrijeme veoma popularna, numera Nade Topčagić "prilagođena" je ovakvim proslavama gdje mnogo ljudi u isti glas pjeva svima dobro poznate stihove. Pored toga, u pjesmi se pominje želja, a to je nadimak kluba iz Pančeva koji ide ka Superligi.

Nakon pobjede u derbiju 20. runde Prve lige Srbije ekipa Železničara je najozbiljniji kandidat da se domogne drugog mjesta na tabeli i direktnog plasmana u elitni rang srpskog fudbala. Prvoplasirani IMT ima 46 bodova, Pančevci su drugi sa 40, dok je Grafičar na trećem mjestu sa 37. U borbu za sam vrh tabele do kraja sezone mogli bi da se uključe Inđija i Novi Sad, timovi sa po 31 bodom nakon 20 utakmica u prvenstvu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC