• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković opet izgubio, priča se o otkazu! Deki stao pred novinare i poručio - Bijela zastava? Ne postoji!

Autor Dragan Šutvić

Dejan Stanković u vrlo delikatnoj situaciji u Sampdoriji, ništa im ne ide od ruke.

 dejan stanković neće podnijeti ostavku u sampdoriji  Izvor: YouTube/UC Sampdoria/Screenshot

Sampdorija se dobro držala na "Olimpiku", ali još jednom je poklekula u samom finišu utakmice. Lacio je savladao tim Dejana Stankovića 1:0 (0:0) golom Luisa Alberta iz 80. minuta, tako da je klub iz Đenove u vrlo teškoj situaciji. Nadali su se bar bodu koji će im pomoći da krenu ka opstanku, međutim nakon 24 kola - "bezbjedna zona" je daleko čak devet bodova i čeka ih gotovo nemoguća misija.

Da li će ih u tu misiju povesti Dejan Stanković, vrlo je neizvjesno. Italijanski mediji spekulišu da se mladom srpskom treneru sprema smjena, odnosno spominje se dolazak iskusnijeg stručnjaka, ali "Mister" ne planira tako lako da odustane, što je za pohvalu.

"Idemo dalje... Razočaran sam rezultatom, ne i načinom na koji su momci odigrali. Nažalost, ovo je fudbal, igrali smo protiv jakog tima koji se bori za vrh tabele. Imaju jednu od najboljih odbrana u ligi, tim protiv koga ne možeš da stvoriš sedam-osam prilika, ali moraš da iskoristiš dvije-tri koje ti se nude", kazao je Stanković poslije meča i ukratko saobrao šta je najveći problem njegovog tima - nemogućnost postizanja golova.

"Igram sa momcima koje imam i srećan sam sa njima. Hese može da nam pomogne, ali mora da radi na svojoj fizičkoj spremi, igrali su Gabijadini i Lamers... Možda smo mogli još više da rizikujemo, krenuli smo naprijed tek kada smo primili gol".

I sam Stanković je svjestan činjenice da su najveći broj bodova prosuli od 80. do 95. minuta kada su pravili i penale, dobijali crvene kartone:

"Dok god matematika govori da smo u igri, ne predajemo se. Neću podići bijelu zastavicu. Moji momci daju sve od sebe, ali to trenutno nije dovoljno. Igramo za veliki klub i nema predaje. Moramo da damo sve, da podignemo glavu visoko. Ne volim ovo što se dešava, ali moramo da to prihvatimo i idemo dalje", zaključio je srpski trener posle utakmice.

Stanković je do sada vodio Sampdoriju na 18 utakmica i upisao je tri pobjede, tri remija i čak 12 poraza. Naredni meč igraju protiv Salernitane na svom stadionu u Đenovi.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC