• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOMBA! Srbin je ono što fali Čelsiju: Spiskali su 600 miliona, pa dolaze po Mitrovića - kuva se transfer!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Aleksandar Mitrović pred transferom karijere jer njegove igre prati Čelsi i želi ga u svojim redovima od ljeta.

 Čelsi želi Aleksandra Mitrovića Izvor: Profimedia / Darren Staples / Sportimage

Čelsi je potrošio preko 600 miliona evra na pojačanja, ali nisu riješili problem neefikasnosti i to znači da će novi gazda kluba Tod Boli morati još da se "otvori" za napadača. Na tržištu nema mnogo onih koji su dostupni, ali Čelsi ne mora da gleda daleko - već u Londonu su pronašli pravo rešenje! Kako prenosi "ESPN", Čelsi je i te kako zainteresovan da na ljeto u svoje redove dovede Aleksandra Mitrovića.

Srpski napadač igra fudbal života ove sezone i vjerovatno je najvažniji igrač Fulama, koji se čak bori za mjesto u Evropi, a bilo je pitanje trenutka kada će neko od velikana pokucati na njegova vrata. Spominjali su se ranije Juventus i Mančester junajted, ali je u ovom trenutku Mitrović ipak najbliži Čelsiju.

Za sada nema informacija koliko bi novca Fulam tražio da se odrekne Srbina, ali to sigurno neće biti mali iznos. Mitar je stigao na "Krejven kotidž" još u januaru 2018. godine, kada je klub vodio Slaviša Jokanović, a upravo je srpski napadač odveo Fulam u Premijer ligu. Nakon toga su ga otkupili od Njukasla za 25 miliona, pa je teško očekivati da bi ga poslije svega pustili i za duplu sumu.

U međuvremenu, Mitrović je odigrao 199 utakmica za Fulam i postigao je 107 golova, a ove sezone je jedan od najboljih strijelaca Premijer lige. Na svom kontu ima 11 pogodaka, ali ga u poslednje vreme "neće gol", odnosno djeluje pomalo iscrpljeno od povratka sa Svjetskog prvenstva kada su ga zadesile i povrede.

Podsjetimo, Aleksandar Mitrović je ponikao u Partizanu, a igrao je još za Njukasl junajted i Anderleht. Jasno je da bi prelazak u Čelsi bio "šlag na tortu" njegove fantastične karijere.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC