• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrao za Real Madrid i Partizan, sad moli za pomoć: Bivši reprezentativac Jugoslavije radi u magacinu!

Autor Dragan Šutvić

Svojevremeno je važio za čvrstog defanzivca i velikog borca, zbog čega su ga obožavali navijači Partizana.

 bivši igrač partizana i reala radi u magacinu Izvor: relevo.com/printscreen

Nekadašnji fudbaler Partizana i Real Madrida moli za finansijsku pomoć! Udruženje veterana Reala iz Madrida kontaktiralo je Predraga Spasića, nekadašnjeg srpskog fudbalera, nakon njegovih apela za pomoć. Bivši defanzivac koji je u karijeri nastupao za kragujevački Radnički, Partizan, Real Madrid, Osasunu, Atletiko Marbelju i Radnički iz Beograda, nalazi se u teškoj situaciji.

Krajem 2022. godine je u intervjuu za španski "Relevo" fudbaler kojeg navijači Reala smatraju za veliki promašaj pričao je o svom životu. Instistirao je da se razgovor obavi na srpskom jeziku, a intervju je snimljen na jednom fudbalskom stadionu u Kragujevcu, gdje Predrag danas živi. U vrijeme davanja intervjua radio je kao magacioner.

"Treba mi pomoć u ekonomskom smislu. Živim iz dana u dan, u teškoj sam situaciji. Trebaš da budeš jak da sve prebrodiš", rekao je Spasić prije nego što ga je kontaktirala Asocijacija Realovih veterana. Oni su ponudili pomoć, što je Spasiću bilo posebno drago. "Srećan sam zbog toga. Ponosan sam, to je možda moja greška. Sve što mi se dogodilo me jako pogodilo i nisam ni sa kim razgovarao. Živio sam u tišini i zatvorio se u sebe", rekao je nekadašnji štoper jugoslovenske reprezentacije.

Tokom intervjua za španski medij, Spasić je ispričao i kako se dogodilo da upadne u finansijske probleme. Sve se desilo prije više od 25 godina, kada je propala firma u koju je ulagao novac zarađen tokom igračke karijere.

"Kada sam završio karijeru, vratio sam se u Srbiju 1996. godine i onda su počeli moji problemi. Firma u koju sam uložio novac je propala i poslije toga sam bio u teškoj situaciji. Morao sam da tražim drugi posao da bih mogao da živim normalno. Neki posao koji nisam ni mogao da zamislim da ću raditi - kao magacioner u jednoj firmi. Živim od posla za koji sam plaćen 400 evra mjesečno. Bila je i depresija, ali kada sam se vratio u Srbiju imao sam prijatelje koji su mi izlazili u susret i uz pomoć ljudi u medicini uspio sam da se izvučem", ispričao je Špancima.

Inače, Predrag Spasić je proveo jednu sezonu u Real Madridu i tokom nje je zabilježio 22 nastupa za španskog velikana. Navijači madridskog kluba najčešće ga pominju zbog autogola koji je postigao na meču protiv Barselone, a i sam Spasić pričao je da mu je to obilježilo karijeru.

Prije Reala je dve sezone nosio dres Partizana, a kasnije je tri godine proveo u Osasuni - što su i najbolji dijelovi njegove fudbalske karijere. Dres reprezentacije Jugoslavije obukao je 31 put, uz jedan postignut gol i nastupao je i na Mundijalu u Italiji 1990. godine.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC